Події

На перехресті в центрі Житомира автомобіль поліцейських охорони зіткнувся з легковиком і перекинувся, двох правоохоронців забрала «швидка»

22 August 2021, 09:08

У Житомирі на перехресті вулиць Київської та Небесної Сотні ввечері 21 серпня сталася дорожньо-транспортна пригода за участю автомобіля державної служби охорони та Nissan. Травми отримали двоє поліцейських.

Про це повідомляють житомиряни в соціальних мережах.

«Сьогодні вночі у Житомирі на перехресті вул. Київська – Небесної Сотні навпроти ЦУМу сталося ДТП. У результаті зіткнення перевернувся автомобіль поліції охорони. Жителі навколишніх домівок повідомляють про те, що чули сильний удар. За повідомленням очевидців, двох поліцейських забрала швидка», – йдеться у повідомленні.


У поліції зазначають, що внаслідок зіткнення легковика зі службовим автомобілем поліції травми отримали двоє поліцейських. Розпочато кримінальне провадження.

«Зіткнення автомобілів сталось близько 23 години на перехресті вулиць Небесної Сотні та Київської. За кермом легковика "Nissan AItiman" перебував 22-річний житель обласного центру, який рухався по вул. Небесної Сотні. Службовий транспортний засібпідрозділу поліції охорони рухався з проблисковими маячками по головній дорозі у напрямку майдану Соборного. Від удару він перекинувся. Унаслідок автопригоди постраждали двоє працівників поліції - 26-річний водій "Renault" і 28-річний пасажир. Обох медики "швидкої" доставили до лікарні для надання необхідної допомоги», – йдеться у повідомленні.

Відомості за вказаним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. Усі обставини та причини ДТП встановлюються.

Як повідомляв Житомир.info, 28 липня на перехресті Київської та Небесної Сотні у Житомирі зіткнулись два автомобілі та заблокували рух трамваїв.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція охорони ДТП Київська  
Матеріали по темі