Події

​У Бердичеві в під’їзді будинку знайшли тіло 44-річної жінки: у вбивстві підозрюють співмешканця

22 August 2021, 17:05

У Бердичеві пізно ввечері 21 серпня у під’їзді знайшли тіло 44-річної жінки. У вбивстві правоохоронці підозрюють співмешканця загиблої. Наразі чоловік під вартою. Усі обставини встановлюються в рамках розпочатого кримінального провадження.

Про це повідомляють на сайті ГУНП у Житомирській області.

21 серпня близько 23:35 до Бердичівського районного відділу поліції надійшло повідомлення про поранення мешканки однієї з багатоповерхівок.

«На місце події для з'ясування обставин виїжджала слідчо-оперативна група поліції. У під'їзді на сходинковому майданчику між поверхами було виявлено тіло 44-річної бердичівлянки із пораненням у шию. За попередньо зібраною інформацією, того вечора за місцем проживання між загиблою та її співмешканцем сталась суперечка. У розпалі емоцій чоловік вдарив жінку ножем. Вона встигла вибігти з оселі і покликати на допомогу. Однак завдане тяжке поранення не залишило їй шансів на життя. Причину смерті встановлюють фахівці судово-медичної експертизи»,– йдеться у повідомленні.

Начальник Бердичівського райвідділу поліції Олег Мельничук зазначив, що зі слів сусідів поліцейські з'ясували, що між співмешканцями час від часу виникали шумні конфлікти. Під час першочергових слідчих дій вилучили речові докази та затримали обгрунтовано підозрюваного у вчиненні тяжкого злочину.

Нині чоловік під вартою у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.

Кримінальне провадження розпочато за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) ККУ. Вирішується питання про оголошення затриманому підозри.

За чинним законодавством подібні протиправні дії караються позбавленням волі строком від 7 до 15 років.

Як повідомляв Житомир.info, у травні 2021 року у Житомирській області чоловік під час сімейної сварки вбив дружину.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Бердичів вбивство жінка співмешканець ніж під'їзд  
Матеріали по темі