Влада

​З нагоди Дня Незалежності президент нагородив орденом «За заслуги» мера Житомира

25 August 2021, 09:47

З нагоди 30-ї річниці з Дня Незалежності президент України Володимир Зеленський відзначив жителів Житомирської області, в тому числі нагородив орденом «За заслуги» ІІІ ступеня мера Житомира Сергія Сухомлина.

Про це йдеться в Указі президента України №406/2021 від 23 серпня «Про відзначення державними нагородами України з нагоди Дня Незалежності України», оприлюдненому на офіційному сайті Глави держави.

За значний особистий внесок у державне будівництво, зміцнення обороноздатності, соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток Української держави, вагомі трудові досягнення, багаторічну сумлінну працю та з нагоди 30-ї річниці незалежності України постановляю нагородити орденом «За заслуги» ІІІ ступеня СУХОМЛИНА Сергія Івановича — Житомирського міського голову», - йдеться в указі президента.

Також орденом «За заслуги» ІІІ ступеня нагороджено ТОЛОЧКА Івана Михайловича — радника голови патронатної служби апарату Житомирської обласної державної адміністрації.

Звання «ЗАСЛУЖЕНИЙ ДІЯЧ НАУКИ І ТЕХНІКИ УКРАЇНИ» отримала ЗАБУРАННА Леся Валентинівна — професор кафедри Поліського національного університету, Житомирська область.

Звання «ЗАСЛУЖЕНИЙ МАЙСТЕР НАРОДНОЇ ТВОРЧОСТІ УКРАЇНИ» отримала БУГАЙЧУК Зінаїда Петрівна — майстриня з виготовлення традиційної народної ляльки-мотанки з Житомирської області.

Звання «ЗАСЛУЖЕНИЙ ПРАЦІВНИК СОЦІАЛЬНОЇ СФЕРИ УКРАЇНИ» отримав ВИГІВСЬКИЙ Сергій Миколайович — директор Центру соціально-психологічної реабілітації населення у м.Коростені, Житомирська область.

Як повідомляв Житомир.info, у 2020 році з нагоди Дня Незалежності президент Володимир Зеленський нагородив орденами княгині Ольги двох житомирянок і присвоїв звання «Заслуженого» 4 жителям області.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: День незалежності президент орден нагорода указ мер Сухомлин  
Матеріали по темі