Події

​У Житомирській області водій на «Москвичу» в’їхав у віз і втік, травми отримала 41-річна жінка

25 August 2021, 14:55

Між селами Невгоди та Потаповичі Овруцької громади 24 серпня водій «Москвича» здійснив наїзд на гужову повозку та поїхав з місця ДТП. Травми отримала жінка, яка їхала на возі. За кілька годин правоохоронці розшукали винуватця. Триває з’ясування всіх обставин.

Про це повідомляють на сайті ГУНП у Житомирській області.

«Близько 15:25 до відділу поліції №1 (м. Овруч) Коростенського районного управління поліції надійшло повідомлення про те, що між селами Невгоди та Потаповичі Овруцької громади сталося ДТП з потерпілим. На момент прибуття поліцейських на місці події було виявлено пошкоджений віз та травмовану 41-річну жінку, яка у ньому пересувалась. Причетний до ДТП водій поїхав геть. Постраждалу медики доставили до лікарні для надання необхідної допомоги.

Поліцейські провели першочергові заходи зі встановлення загальних обставин дорожньо-транспортної пригоди. Вже через кілька годин автомобіль з характерними для ДТП пошкодженнями і його 64-річного керманича правоохоронці розшукали за місцем проживання чоловіка», – йдеться у повідомленні.

Усі відомості нині перевіряються у рамках розпочатого досудового розслідування за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ.

Як повідомляв Житомир.info, у лютому на Київському шосе в Житомирі п’яний водій на Cadillac пошкодив Fiat і втік.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: втеча водій підвода віз Москвич  
Матеріали по темі