Події

​Поліцейські розшукали злодія, який на Хлібній у Житомирі витяг з чужої кишені телефон і втік

26 August 2021, 15:29

У Житомирі 25 серпня з кишені штанів місцевого жителя незнайомець викрав мобільний телефон і втік. Поліцейські швидко встановили особу причетного. А невдовзі – і його місцеперебування. Розпочато кримінальне провадження.

Про це повідомляють на сайті ГУНП у Житомирській області.

«До Житомирського районного управління поліції звернувся 45-річний житель обласного центру із повідомленням про грабіж. За словами заявника, на вулиці Хлібній незнайомий чоловік із задньої кишені штанів раптово вихопив мобільник і втік. Відповідні відомості були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 186 (Грабіж) КК України.

Оперативники підрозділу кримінальної поліції переглянули записи камер відеоспостереження та упізнали у зафільмованому на них чоловіка раніше неодноразово судимого 36-річного жителя обласного центру. Поліцейські встановили його місцеперебування та доставили до райуправління для подальшого з’ясування обставин. Свою вину чоловік визнав», – йдеться у повідомленні.

Досудове розслідування триває. Викритого житомирянина правоохоронці перевіряють на причетність до інших правопорушень в обласному центрі.

За пограбування йому може загрожувати від штрафу і аж до позбавлення волі строком до 4 років.

Як повідомляв Житомир.info, 4 серпня у Коростені двоє юнаків побили й пограбували чоловіка, постраждалий через тиждень вирішив звернутись до поліції.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пограбування телефон крадіжка  
Матеріали по темі