Новини компаній

4 найкращі готелі Житомирщини для відпочинку на природі

26 August 2021, 16:23

Кращий відпочинок – проведений на природі. Згідні? Якщо до відпустки за кордон ще далеко, а є лише вікенд для перезавантаження, рушайте на Житомирщину. Тут є багато цікавих локацій та облаштованих місць для комфортного відпочинку в родинному колі та з друзями.

У нашу добірку потрапили чотири найкращі готелі Житомирської області, з вікон яких відкриваються чудові краєвиди. А якщо бронювати готель зі скидкою на Vauboo, ви заощадите до 30% бюджету на житло. Це перший майданчик в Україні, де можна торгуватися з власниками готелів онлайн та пропонувати власні умови оплати.

“Кіт Баюн та Кривенька качечка”

Колоритна садиба “Кіт Баюн та Кривенька качечка” розташована всього за 9 км від Житомира у селі Тетерівка. Це двоповерховий будинок з екологічного зрубу, номер у якому коштує від 600 гривень.

На території є окремий котедж для відпочинку у компанії, оренда якого обійдеться у 2200 грн.

Також тут є мальовничі принади:

  • невелике озеро з терасою та чаном;
  • альтанка на воді;
  • лісові насадження.

Чудове місце, щоб відпочити душею та тілом від метушні.

“В лісі”

Деякі готелі у Житомирі та області розташовані посеред лісу, як от еко-дім “В лісі”. Невелика садиба має всі зручності для комфортного відпочинку у вузькому колі.

Зараз тут можна орендувати один тримісний номер зі стартовою ціною 2000 грн. Чому стартовою? Бо під час бронювання через vauboo.com можна поторгуватися й отримати знижку до мінус 600 грн за добу.

Готелі для відпочинку біля лісу дуже популярні серед відпочивальників по всій України. Особливо тут, поруч з височенними соснами, де повітря насичене корисними фітонцидами.

“На дачі”

Ще один рекреаційний готельний комплекс Житомирської області, який можна забронювати на сервісі Vauboo, має назву “На дачі”. Проте з маленькою хатинкою біля городу він немає нічого спільного. Це повноцінний SPA-готель, розташований за 15 км від Житомира, у селі Вишпіль.

Він підійде для сімейного відпочинку з дітьми: у неглибокому басейні малеча під наглядом може купатися хоч увесь день. Навколо басейну облаштована зона відпочинку з шезлонгами.

Ще на території комплексу є власне озеро та парк з багатолітніми деревами, тінь від яких падає на приватні веранди котеджів. Є добре обладнана зона барбекю та ігровий дитячий майданчик.

Якби ж то всі готелі Житомирської області мали таку чудову та територію!

“П’ять озер”

Якщо готель із басейном вас не влаштовує, у клубі “П’ять озер” посеред незайманих лісів ви можете купатися у мальовничому озері. Комплекс складається із окремих будинків і розташований на березі природної водойми.

Його розглядають як готель для відпочинку з дітьми, бо тут є багато розваг для малюків: батут, містечко з гойдалками, велосипеди. Поки молодші при справі, татусі у цей час можуть полювати або рибалити.

Як бачимо, Житомирщина багата на різноманітні місця для відпочинку. Шукайте цікаві локації та відкривайте по-новому природу рідного краю, навіть якщо у вас лише два вихідні на тиждень.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: готель відпочинок на природі  
Матеріали по темі