Події

На проспекті Миру в Житомирі автомобіль збив дідуся на регульованому пішохідному переході, ДТП зафіксували камери

27 August 2021, 11:00

Ввечері 26 серпня на проспекті Миру в Житомирі автомобіль збив літнього чоловіка, який переходив дорогу по регульованому пішохідному переходу.

Відео з місця дорожньо-транспортної пригоди, на якому зафіксовано момент зіткнення, оприлюднило КП «Міський інформаційний центр» Житомирської міської ради.

Постраждалому пішоходу – 79 років, його госпіталізували.

«26 серпня камерами відеоспостереження зафіксована ДТП за участю пішохода, що сталась о 19:34 на пішохідному переході, що на проспекті Миру, в районі вул. Героїв Десантників. Внаслідок ДТП постраждалий чоловік (79 років) отримав тілесні ушкодження і був госпіталізований в ТМО №2», – йдеться у повідомленні Інформцентру.


Відео КП «Міський інформаційний центр» Житомирської міської ради

У пресслужбі патрульної поліції Житомирської області в коментарі Житомир.info уточнили, що за кермом автомобіля був водій 1993 року народження.

«Водій, 1993 року народження, керуючи транспортним засобом Opel, на перехресті проспекту Миру та вулиці Героїв Десантників під час виконання маневру здійснив наїзд на пішохода, 1942 року народження. У результаті пішохід отримав тілесні ушкодження, до приїзду поліції його госпіталізували», – розповів пресофіцер патрульної поліції Ігор Іванюк.

Як повідомляв Житомир.info, 10 липня 2021 року на вулиці Чуднівській у Житомирі автомобіль Chevrolet на пішохідному переході збив чоловіка, 1954 року народження. Після ДТП пішохода госпіталізували.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія пішохід проспект Миру  
Матеріали по темі