Події

З річки у селі неподалік Житомира рятувальники витягли тіло рибалки

28 August 2021, 13:48

З річки Гнилоп’ять у селі Троянів Житомирського району 27 серпня рятувальники вилучили тіло чоловіка. Людину без ознак життя біля берега водойми знайшли рибалки.

Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС України у Житомирській області.

«Бійці ДСНС аварійно-рятувального загону спецпризначення Головного управління ДСНС в області діставали тіло невідомого чоловіка з р. Гнилоп’ять у с. Троянів Житомирського району. Загиблого біля самого берега водойми виявили рибалки, які викликали працівників поліції, а ті, у свою чергу, залучили на допомогу рятувальників», – йдеться у повідомленні.

У пресслужбі ГУНП у Житомирській області в коментарі Житомир.info уточнили, що померлим виявився житель Житомира, 1950 року народження. Чоловік рибалив на річці.

«27 серпня близько 10:10 до чергової частини відділу поліції №1 Житомирського РУП надійшло повідомлення від 68-річного житомирянина про те, що у річці Глилоп'ять в с. Троянів виявив тіло чоловіка. На місці події працювала слідчо-оперативна група поліції. Правоохоронці встановили, що померлим є житель обласного центру, 1950 року народження, який рибалив на водоймі. Під час огляду фахівцями видимих тілесних ушкоджень у нього не виявлено. Тіло направлено для проведення судово-медичної експертизи та встановлення причини смерті. Триває з’ясування всіх обставин», – розповіли у поліції.

Нагадаємо, 25 серпня 2021 року поблизу села Перлявка Житомирського району в річці Гнилоп'ять втопився чоловік. Загиблим виявився житель міста Вінниці, 1992 року народження. Тіло молодого чоловіка 26 серпня із водойми вилучили водолази.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: потопельник утоплення річка Троянів рибалка Гнилоп’ять  
Матеріали по темі