Суспільство

​На трасі поблизу Житомира з’явилась ще одна ділянка, де фіксуватимуть перевищення швидкості приладом TruCAM

30 August 2021, 12:54

На відрізку між 4-9 км траси Р-18 Житомир – Попільня – Сквира - Володарка – Ставище фіксуватимуть перевищення швидкості приладами TruCAM.

Про це 30 серпня повідомила пресслужба патрульної поліції Житомирської області.

«Від сьогодні в Житомирській області додатково визначено нову ділянку дороги, де проводиться фіксація перевищення швидкості приладами TruCAM, а саме: Р-18, на відрізку між 4-9 кілометром автодороги "Житомир — Попільня — Сквира — Володарка — Ставище". За перевищення швидкості від 20 до 50 км/год штраф становить 340 грн, а за перевищення швидкості на понад 50 км/год доведеться сплатити 1 700 грн», - йдеться у повідомленні.

Як зазначили в патрульній поліції, нова ділянка визначена на підставі проведеного аналізу аварійності саме з причин перевищення швидкості руху.

«Перед місцем вимірювання швидкості стоять попереджувальні знаки, а на самих ділянках — службовий автомобіль з увімкненими синіми проблисковими маячками. Закликаємо не порушувати правила дорожнього руху та дотримуватись безпечної швидкості», - зазначили патрульні.

Нагадаємо, 27 квітня 2021 житомирські патрульні показали, як перевіряють дотримання швидкісного режиму та пояснили законність використання TruCAM. Місця розташування станом на квітень 2021, всіх пристроїв вимірювання швидкості дивіться тут.

Як повідомляв Житомир.info, з 22 березня 2021 року у Житомирській області збільшилась кількість ділянок, де вимірюють швидкість приладами TruCAM. Відтоді житомирські патрульні перевіряли водіїв на дотримання швидкісного режиму одразу на 9 ділянках.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: TruCAM перевищення швидкості траса вимірювання швидкості швидкість  
Матеріали по темі