Події

​У Житомирській області знову розшукують 13-річну «мандрівницю», яка місяць тому вже втікала з дому (доповнено)

31 August 2021, 12:30

Поліція та рідні розшукують 13-річну Наталію Горкушу з села Троковичі Житомирського району, яка о 6 ранку 31 серпня втекла з дому. У липні цього року дівчина вже полишала домівку, кілька днів перебувала в столиці, а потім самостійно повернулася до рідних.

Про це вранці 31 серпня повідомила пресслужба ГУНП в Житомирській області.

«Поліцейські відділу №1 Житомирського районного управління встановлюють місце знаходження 13-річної Наталії Горкуші, жительки с. Троковичів Оліївської територіальної громади. Сьогодні вранці, 31 серпня, дівчинка пішла з дому та до теперішнього часу її місцезнаходження невідомо», - йдеться у повідомленні.

Про зникнення доньки до поліції близько 6 ранку повідомила її мати. За словами жінки, дівчині вдалося вийти з оселі непоміченою. Про її місцеперебування рідним нічого невідомо.

Прикмети зниклої: на зріст близько 155 см, середньої тілобудови, волосся русяве, зачіска під каре, очі блакитні. Наталія має при собі рюкзак зі шкірозамінника чорного кольору.

«Шановні громадяни! Якщо ви володієте будь-якою інформацією про місце перебування Наталії, зверніться до найближчого відділку поліції або зателефонуйте на «102», - зазначили в поліції.

1 вересня у поліції повідомили, що дівчина знайшлась.

Як повідомляв Житомир.info, дівчина не вперше тікає з дому. Так, 13-річна Наталія Горкуша пішла з дому в невідомому напрямку 23 липня 2021 року. 29 липня дівчина самостійно повернулася додому, а рідним розповіла, що увесь цей час була в Києві.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: розшук втеча дитина Горкуша  
Матеріали по темі