Україна

Андре Тан показав свої ніжки, а Вольнова свою забила. ФОТО

10 June 2008, 18:05

Андре Тан показав свої ніжки, а Вольнова свою забила

 

Імітація презервативів, хрести і лолітки на подіуміНаприкінці минулого тижня Світлана Вольнова зі своїм бойфрендом, екс-продюсер Ані Лорак Юрій Фалеса, перукар-стиліст Руслан Захарченко та ряд фешн-старів зустрілися на конкурсі "Сезони моди - погляд у майбутнє".

У фіналі того дня, як пише "ЖИТТЯ", на подіум вивели чоловіків у забралах та жінок у масках, нестандартних окулярах та сукнях а ля "паперові гармошки".

Місця ж серед фіналістів розподілилися так. Киянка Юлія Долинна отримала гран-прі за свою колекцію "Аксіома особистості". Тепер має можливість навчитись досвіду у відомого дизайнера з Німеччини Аннет Ґьортц (Annette Gortz).

Власником другої премії став київський Дмитро Курята за "Абсолютно тверезу колекцію". Друге місце передбачає безкоштовну двотижневу поїздку до Голландії на навчання у Frank Mohr Institute (Гронінген).

А на третій сходинці опинилася львів'янка Ганна Максимчук. Їй випала честь представляти Україну на міжнародному конкурсі "Русский силует" влітку 2009 року.

Загалом у фіналі брали участь молоді дизайнери з семи міст України. А ц журі конкурсу засідали дизайнери та модельєри Лілія Пустовіт, Віктор Анісімов, Олена Ворожбит, Олексій Залевський, Тетяна Земскова, Ірина Каравай.

 Екс-продюсер Ані Лорак Юрій Фалеса перед "Новою хвилею" пішов з Мікою Ньютон (крайня ліворуч) на молодих та талановитих

 Міка тихенько потягувала собі з соломинки прохолодний напій. Подейкують, нещодавно ця протеже Фалеси розсталася з коханим після дворічного роману

Модельєр Віктор Завадський особливої спеки не відчував, запакувавшись у шкіряний піджак 

Шаликом-боа "обперезалася" й Тетяна Островерхова

 Натомість гаряча Світлана Вольнова утеплила хіба що ноги - і то бахілами. Діва так поспішала на показ, що трохи забила ногу по дорозі до віп-місця

Вольнова в оточенні своїх бойфренда Максима (ліворуч) та друга Руслана Захарченка (праворуч) 

 Олексій Залевський чомусь рідко посміхається, попри райдужий стиль в одязі

 Кузьма цього вечора відпахав у ролі ведучого

 А маленький та спритненький Андре Тан засвітив свої стрункі ноги

Фото Дмитра Амідова

Читайте також на порталі "ЖИТТЯ" матеріал "Імітація презервативів, хрести і лолітки на подіумі"

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі