Суспільство

Житомирська УПК «Крок» виробляє надійне та зручне взуття для екстремальних умов

2 September 2021, 16:15

Взуття для силових структур та екстремального відпочинку виробляє українська промислова компанія «Крок». Це єдине підприємство у Житомирі, яке виготовляє високоякісне фірмове та трекінгове взуття, попитом якого користуються в різних куточках України.

Генеральний директор компанії УПК «Крок» Дмитро Блонський каже: головна перевага серед інших взуттєвих фабрик — якість, надійність та лише натуральні матеріали.

«Ми виробляємо взуття з високоякісних матеріалів італійського, німецького та українського виробництв. Наша продукція виготовляється виключно з натуральних матеріалів, тобто ми застосовуємо шкіру, текстильні матеріали, які дихають, типу cordura американської, мембранні матеріали, які використовуються в підкладці, і мають властивості дихати і не пропускати вологу, також і антибактеріальні матеріали. Наше взуття проходить випробування на водонепроникність, паропроникність і проникнення води в динамічних умовах. Тому наша взуття може використовуватися не тільки, як в силових структурах в активному відпочинку, в походи в гори, туризм, активний та екстремальний відпочинок», — каже генеральний директор компанії УПК «Крок» Дмитро Блонський.


Українська промислова компанія «Крок» виробляє взуття для військових, прикордонників, поліцейських та інших силових структур.

«Ми виробляємо взуття, дуже багато артикулів і поставляємо практично на всі силові відомства в армії України. Тобто це Міністерство оборони України прикордонні війська, СБУ, Нацгвардія, Нацполіція та інші охоронні відомства. Асортимент у нас дуже великий, і ми до кожного клієнта підходимо індивідуально», — каже Дмитро Блонський.

Цього року у черевиках від української промислової компанія «Крок» на параді до Дня незалежності головною вулицею столиці крокувала жіноча «коробка» військовослужбовиць ЗСУ.

«Мали честь бути розробниками, одними з розробниками взуття для параду, для наших красунь-жінок, які дуже вимогливі. Ця модель дуже комфортна, завдяки тому, що можна регулювати повноту і підйоми завдяки шнурівці, каблук 3 см дозволяє бути стійким при марші. Це всього лише 300 пар, але за рахунок того, що модель розроблялася з нуля, не було ні підошви, ні правильної шкіри, тому що поставити шкіру, яку застосовують для повсякденного взуття ми не могли, тому, що вона могла б лопнути на параді. У нас був всього тиждень, щоб її зробити. Коли ми розробили це взуття, я прийшов в інститут Шевченка і перші п’ять пар, яка в терміновому порядку, ми тут три доби ночували, самі всі міряли, вручив дівчаткам, і вони були такі щасливі, що вона зручна, почали міряти всі. Величезна заслуга була це посмішка дівчаток, які ми побачили», — розповідає керівник взуттєвої фабрики.

Українська промислова компанія «Крок» має великий вибір взуття. Свою продукцію компаніє продає оптом, але придбати в одиничних екземплярах зручне, а головне надійне взуття, можна на сайті «krok.zt.ua».

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: взуття фабрика "Крок" взуттєва фабрика  
Матеріали по темі