Події

​У селі Житомирської області через коротке замикання згорів житловий будинок: власниця загинула, її 30-річний син отримав опіки

6 September 2021, 12:44

Увечері 5 вересня в селі Соловіївка Житомирського району (колишній Брусилівський район) сталася пожежа в приватному будинку.

Про це 6 вересня повідомила пресслужба управління ДСНС в Житомирській області.

«5 вересня о 20:17 за екстреним номером «101» надійшло повідомлення про пожежу в приватному дерев’яному житловому будинку у с. Соловіївка Житомирського району. Про це рятувальників сповістили сусіди. На момент прибуття фахівців ДСНС з оселі йшов дим. Під час проведення розвідки в середині будинку з’ясувалося, що горить кухня та відбулось поширення полум’я житловими кімнатами й на веранду. Також існувала загроза розповсюдження вогню на сусідське домоволодіння», - йдеться у повідомленні.

В одній із кімнат рятувальники виявили тіло власниці, без ознак життя. До того ж по приїзду швидкої допомоги лікарі госпіталізували до медзакладу її 30-річного сина із попереднім діагнозом: опіки нижніх, верхніх кінцівок та голови. Чоловік отримав опіки, намагаючись покинути будинок.

«О 21:20 пожежу локалізували та о 23:12 ліквідували. Вогнем знищено дві житлові кімнати, веранду та кухню. Не допущено поширення полум’я на сусідські господарчу будівлю та дім. За попередньою інформацією, займання сталося через коротке замикання електромережі. Остаточна причина пожежі встановлюється фахівцями», - повідомили рятувальники.

Як повідомляв Житомир.info, 5 вересня у селі Симаківка Ємільчинської громади сталася пожежа в будинку, на якій загинув 58-річний власник. Причиною загоряння могла стати необережність під час куріння.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа загиблий опік коротке замикання електромережі ДСНС  
Матеріали по темі