Події

На трасі Київ – Чоп у Житомирській області згоріла Skoda

9 September 2021, 09:59

Вранці 9 вересня на трасі Київ – Чоп у Житомирській області загорівся автомобіль.

Про це Житомир.info повідомили читачі. Вони уточнили, що подія трапилася на території колишнього Брусилівського району, а також надіслали відео пожежі, зняте о 6:30 год. 9 вересня.

«У Брусилівській ТГ, біля повороту на село Осівці, горить машина, яка стоїть на узбіччі», – розповіли читачі.


Відео читачів

У пресслужбі ГУ ДСНС України у Житомирській області в коментарі Житомир.info повідомили, що легковик Skoda Octavia згорів повністю.

«О 6:30 надійшло повідомлення про загоряння автомобіля на автодорозі Київ – Чоп, на території Брусилівської територіальної громади. На гасіння виїжджали 6-е відділення ДПРЧ. Вогонь устиг знищити автомобіль», – поінформували в ДСНС та уточнили, що внаслідок події ніхто не постраждав.

За інформацією пресслужби патрульної поліції, загорянню передувала дорожньо-транспортна пригода: автомобіль в’їхав у колесовідбійник.

«Сьогодні (9 вересня), близько 7-ї години, інспекторам патрульної поліції надійшло повідомлення, що на автомобільній дорозі Київ — Чоп трапилась дорожньо-транспортна пригода за участі автомобіля Skoda. Як встановили патрульні, водій автомобіля здійснив наїзд на колесовідбійник, після чого транспортний засіб загорівся», – повідомляють у патрульній поліції.

Там також підтверджують, що в результаті дорожньо-транспортної пригоди ніхто не травмувався.

На водія автомобіль Skoda патрульні оформили протокол за ст. 124 (Порушення ПДР, що стало причиною ДТП) КУпАП.

Як повідомляв Житомир.info, 25 серпня 2021 року на вулиці Святослава Ріхтера в Житомирі легковий автомобіль в’їхав у стовп і загорівся.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа ДСНС Київ – Чоп автомобіль  
Матеріали по темі