Здоров'я

В житомирській лікарні вже більше 100 госпіталізованих з COVID-19, жоден з них не вакцинований, - Марія Місюрова

10 September 2021, 10:39

В житомирській лікарні №1 станом на ранок 10 вересня знаходиться 108 пацієнтів з коронавірусною хворобою, з яких 11 були госпіталізовані за останню добу.

Такі дані оприлюднив сайт міської ради.

Зауважимо, що станом на ранок 7 вересня в лікарні №1 знаходилося 87 пацієнтів з COVID-19.

В коментарі Житомир.info заступниця мера Житомира Марія Місюрова наголосила, що жоден з госпіталізованих не вакцинований, переважна більшість має супутні захворювання.

«Так, дійсно, госпіталізовано вже більш як сто людей, але у нас в лікарні №1 є 170 ліжок для пацієнтів з COVID-19. Ми проводили моніторинг в лікарні – серед госпіталізованих вакцинованих немає. До лікарні зараз потрапляють люди різного віку, але переважно – старші 50 років. Також практично у всіх госпіталізованих є супутні захворювання: цукровий діабет, ожиріння, метаболічний синдром», - сказала Марія Місюрова.

Нагадаємо, на засіданні Кабінету міністрів 8 вересня 2021 року прем’єр-міністр Денис Шмигаль інформував, що найближчими днями відбудеться засідання комісії техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яка ухвалить рішення про перехід Україна з «зеленої» до «жовтої» зони.

Як повідомляв Житомир.info, станом на ранок 10 вересня 2021 року в Житомирській області лабораторно підтверджено 90523 випадки коронавірусної хвороби, з них 112 виявили упродовж минулої доби, загалом від ускладнень СOVID-19 в області померли 1838 людей, упродовж минулої доби зафіксували три летальні випадки.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: лікарня коронавірус Місюрова госпіталізація  
Матеріали по темі