Новини компаній

Модні шуби з еко хутра

10 September 2021, 14:34

Тренд на екологічність і розумне споживання природних ресурсів стає все більш актуальним не тільки в повсякденному житті, але і в моді. Зірки шоу-бізнесу, популярні особи, кутюр'є відмовляються від натурального хутра на користь штучного. Сучасні технології дозволяють випускати на ринок вироби, що перевершують за властивостями раніше затребувані хутряні моделі. Еко шуби - симпатичний варіант на зиму для модниць. Їх можна поєднувати з різними цибулею від спортивного до класики.

Що таке екомех: ключові особливості

Екомех - новий матеріал, який імітує шкуру тварин. Приємний на дотик, м'який. Ворсинки виготовляються з віскози, капрону, полиакрилонитрила. Далі рівномірно наносяться на ткану основу або штучну шкіру. Спосіб закріплення може відрізнятися в залежності від технології виробника. Є вязально-прошивний, тканий, клейовий, трикотажний.

Отримане виріб відмінно підходить для пошиття верхнього жіночого одягу. Матеріал підлягає фарбуванню в будь-які кольори і відтінки. Для кращої переконливості його іноді підстригають і забарвлюють, щоб імітувати справжній шерсть якоїсь тварини. Шубы из эко меха завойовують справжню популярність. Нове покоління робить вибір на користь екології, захисту природи та навколишнього середовища.

Плюси і один незначний мінус речей з екомеха:

  1. Виробляються з нетоксичних матеріалів.
  2. У волокна не селяться мікроби.
  3. Легке зберігання.
  4. Різноманітність забарвлень.
  5. Невелика вага.
  6. Не викликають алергії.
  7. Для виготовлення модного одягу не страждають милі звірята.
  8. Доступна ціна.
  9. Прання без проблем.
  10. Досить теплі.

До мінусів можна віднести малий термін служби. Наряд при постійній шкарпетці прослужить кілька років. Натуральні шуби носяться десятиліттями. Fashion-тенденції змінюються так стрімко, тому оновлювати зимовий гардероб кожен 3-4 роки не тільки необхідно, але і просто приємно.

Для якої температури підходять шуби з еко-хутра

На вигляд еко шуба така ж дорога і розкішна, як натуральна шкіра. Якщо ви житель північних широт, зими в -30 ° С і менше норма, а не виняток, варто розглянути довговічні шубки з норки, чорнобурки, соболя. Подібне виріб скоріше не розкіш, а просто необхідність, адже в ній буде тепло навіть у найлютіші морози і хуртовини.

В інших випадках доцільно вибирати моделі з штучних волокон. Без додаткового утеплювача їх можна починати носити вже при 0 ° С. Є укорочені варіанти, довжиною до середини стегна або моделі в підлогу. При покупці еко-шубки на зимовий період часу варто звернути увагу на тип утеплювача, якість підкладки і довжину. При правильному підборі одяг можна носити до - 20 ° С, але обов'язково одягати додатковий светр, гольф або кофту.

Як доглядати за еко шубою

Бездоганний вигляд виробу збереже правильний догляд і зберігання. Правила прості:

  • прати краще вручну або в пральній машинці за допомогою спецпрограми при температурі не вище 30 градусів;
  • після прання струсити, видалити залишки вологи за допомогою щітки, залишити сушитися при кімнатній температурі;
  • одяг потрібно періодично розчісувати;
  • зберігати в просторому шафі на плічках в чохлі або накидці (запобігатиме потраплянню пилу або бруду).

При бажанні можна віддати річ в хімчистку, де її очистять і підготують до шкарпетці перед зимовим сезоном.

Екошубкі продаються під пояс, різної форми, фасону, довжини, з принтами. Залишається тільки придбати примірник, який підходить до вашого стилю і образу.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі