Події

​У селі Житомирської області на подвір’ї знайшли тіло 23-річного чоловіка, до побиття причетний односельчанин

14 September 2021, 15:01

У селі Новосілки Черняхівської громади 13 вересня на подвір’ї знайшли тіло 23-річного чоловіка без ознак життя. Під час перевірки усіх обставин події поліцейські встановили причетного до травмування загиблого. Нині підозрюваний затриманий. Тривають слідчі дії.

Про це повідомляють на сайті ГУНП у Житомирській області.

«Чоловіка уже без ознак життя знайшов односелець та повідомив до поліції. Під час огляду працівники слідчо-оперативної групи Житомирського райуправління зафіксували на голові загиблого садна та забої. Відтак була призначена судово-медична експертиза причин смерті чоловіка. Відповідно її висновки засвідчили наявність травм та крововиливів, що і призвели до фатального наслідку.

За цим фактом поліцейські розпочали кримінальне провадження. У ході слідчо-розшукових заходів встановлено, що напередодні увечері у загиблого був конфлікт з 21-річним односельцем за місцем його проживання. Сутичка перейшла у силове протистояння, у ході якої чоловік і отримав тілесні ушкодження. Потому опоненти розійшлися, а уже уранці наступного дня одного з них і знайшли мертвим у дворі власного будинку», – йдеться у повідомленні.

Досудове розслідування проводиться за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Підозрюваного затримано у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. За місцем його проживання проведено невідкладні слідчі дії, тривають інші заходи.

Як повідомляв Житомир.info, 6 вересня 2021 року у селищі Житомирської області дружина зарізала чоловіка, загиблого знайшли сусіди.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вбивство односельчанин подвір'я Черняхівська громада  
Матеріали по темі