Новини компаній

​ Українські фабричні стільці для кухні в магазині Брістоль

16 September 2021, 11:01

Українські стільці для вашої кухні

Меблевий салон Брістоль представляє в асортименті стільці для кухні українського виробництва та виступає найбільшим дистриб’ютором меблів не лише в західних областях країни. Інтернет-магазин дозволяє ретельно обрати та замовити меблі з доставкою по всій Україні. Окрім безпосереднього магазину Брістоль, продукцію можна оглянути та придбати у чотирьох партнерських закладах у Львові.

Меблі від салону Брістоль - це:

  1. Налагоджена роками співпраця з національними виробниками меблів та закордонними партнерами. Знання тонкощів створення предметів інтер’єру дозволяє вирізняти найкращі потужності на меблевому ринку.
  2. Якість. Кухонні меблі мають бути не лише гарними та зручними. Тому кожен виріб обов’язково перевіряється перед оформленням доставки.
  3. Акції та знижки. Асортимент магазину невпинно оновлюється, що дозволяє ласувати клієнтів привабливими знижками та акційними пропозиціями. Для зручного пошуку на сайті є окремий розділ з актуальними рекомендаціями.
  4. Дбайлива доставка та професійна збірка. Магазин Брістоль забезпечує цілісність продукції та, за бажанням клієнта, швидкий монтаж меблів.

Асортимент та декорування стільців

Салон меблів Брістоль пропонує класичні стільці для кухні та меблі у стилі мінімалізму. В каталозі магазину є можливість розглянути більш вигадливі варіанти в напрямку модерн, прованс, кантрі або ретро. Саме тому стільці від Брістоль гармонійно завершують інтер’єр як затишної родинної кухні, так і сучасного кафе або бару.

Варіанти оздоблення стільців:

  • Жорсткий. Повністю дерев’яний варіант стільця, який не потребує ретельного догляду. Зазвичай пофарбований або лакований. Тонкі та витончені стільчикі для класичної кухні, або масивні для інтер’єру сучасної кав’ярні.
  • Напівм’який. Стілець з м’яким оздобленням із велюру, рогожки, жакарду або мішковини. У салоні меблів Брістоль є можливість обрати тканину та поєднати кольори на свій смак.
  • М’який. Полукрісла з підлокітниками більш масивні, але саме вони створюють затишок у великих приміщеннях. В каталозі магазину представлені різноманітні варіанти оздоблення м’яких стільців за матеріалами оббивки та стилем.

Українське виробництво стільців

Меблі для кухні мають бути особливо стійкими. Важлива кожна деталь: процес виробництва, якість матеріалів, влучний дизайн. Аби задовільнити усі важливі критерії, ми обираємо найкращих українських виробників: Marko (великі об’єми виробництва та сучасне обладнання, контрольований процес заготовки натуральної деревини), Міромарк (власна фабрика на 25 000 м2, де застосовують унікальні методи фарбування, лакування та шліфування меблів), Pavlik (екологічне виготовлення продукції, залучення методів ощадливого виробництва LEAN, новий погляд на дизайн традиційних меблів).

Представники магазинів у Львові та інтернет-магазину Брістоль разом з клієнтами розглянуть кожен уподобаний варіант: шляхом особистої консультації, запиту по телефону або через форму на сайті магазину. Купити меблі в салоні Брістоль завжди вигідно, зручно та приємно!
Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі