Місто

​У Житомирі реконструюють майдан Мистецькі ворота: УКБ оголосило тендер вартістю 7,3 млн грн

16 September 2021, 11:48

Управління капітального будівництва Житомирської міської ради оголосило тендер на реконструкцію території благоустрою майдану Мистецькі ворота. Очікувана вартість закупівлі - 7 млн 302 тис. 568 грн.

Про це йдеться в закупівлі, опублікованій 15 вересня на ресурсі ProZorro.

За умовами тендерної документації, роботи з реконструкції території благоустрою майдану Мистецькі Ворота, мають бути виконані до 20 квітня 2022 року. Джерело фінансування - місцевий бюджет.

У технічному завданні вказано, що підрядник має провести підготовчі, земляні та демонтажні роботи, провести роботи з зовнішнього освітлення мереж, водопостачання та каналізації, монтажні роботи системи відеонагляду.

Також переможець торгів має озеленити територію та провести благоустрій: улаштувати плитку та бордюри, сходи, вуличні скульптури, урни, лавки та інше.

Управління капітального будівництва приймає пропозиції до 1 жовтня, аукціон запланований на 4 жовтня.

Зазначимо, що за виконання проєктних робіт з реконструкції території благоустрою майдану Мистецькі ворота УКБ заплатило ТОВ «Архітектура Плюс Дизайн» 158,4 тис. грн.

Нагадаємо, 2 серпня 2021 року секретар міської ради Віктор Клімінській надав інформацію про спрямування депутатських коштів: зокрема на окрузі №6 витратять 4 млн грн на реконструкцію майдану Мистецькі ворота.

Як повідомляв Житомир.info, мер Житомира Сергій Сухомлин пояснював, що в бюджеті на 2021 рік закладено 24 млн грн на шість виборчих округів, депутати від яких мають спільно вирішити, на які проєкти спрямувати 4 млн грн з міського бюджету. Станом на середину квітня 2021 року депутати не могли дійти згоди на що витрачати виділені кошти, а дехто взагалі пропонував не робити великі проєкти, а розділити гроші, щоб кожен депутат сам визначився.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Мистецькі ворота сквер майдан реконструкція УКБ тендер  
Матеріали по темі