Події

Посварився з сином, пішов геть і не повернувся: біля озера на околиці села Житомирської області знайшли тіло зниклого чоловіка

16 September 2021, 16:42

У Вишевицькій ТГ (колишній Радомишльський район) Житомирської області поліцейські розшукали зниклого безвісно чоловіка. Повідомлення про зникнення 58-річного місцевого жителя надійшло ще 10 днів тому. Рейдові групи поліцейських, військовослужбовців та небайдужих місцевих жителів упродовж двох днів прочісували територію довкола села. Тіло чоловіка без ознак насильницької смерті знайшли 11 вересня на лузі у траві та очереті.

Про це 16 вересня повідомила пресслужба ГУНП у Житомирській області.

«До поліцейських Радомишля 9 вересня звернувся голова Вишевицької громади із повідомленням про зникнення 58-річного місцевого жителя. Під час першочергових дій правоохоронці встановили, що востаннє чоловіка бачили односельчани ще 31 серпня. Тоді у чоловіка виникла суперечка з дорослим сином. У розпалі емоцій батько покинув роботу (випасав корів на лузі) та пішов геть. Додому чоловік не повернувся ні того дня, ні у наступні», – йдеться у повідомленні.

Поліцейські у рамках відкритого кримінального провадження розпочали заходи із встановлення місця перебування зниклого.

10-11 вересня пошукові групи, до яких залучили, окрім правоохоронців, військовослужбовців місцевої частини А 2192 та місцевих жителів, прочісували довколишні поля та лісопосадки, а також обстежували водойми.

«Розгніваний чоловік пішов без нічого: без документів, грошей, харчів і навіть одягнений був не достатньо тепло для осінніх уже прохолодних ночей. Тому розуміли, що, наймовірніше, з ним трапилась якась недобра пригода або раптово стало зле і він не зміг дістатись людей, щоб отримати допомогу. Ускладнювало ситуацію й те, що події розгортались ще 10 днів тому», – прокоментував начальник Радомишльського відділення поліції Олександр Кириченко.

У результаті пошуків 11 вересня в очереті поблизу озера, неподалік річки Тетерева, на околиці с. Вишевичі виявили тіло зниклого чоловіка. Видимих ушкоджень у нього немає, однак призначена судово-медична експертиза не змогла встановити причину смерті через природні біологічні зміни організму.

Як повідомляв Житомир.info, 14 вересня 2021 року у Коростені Житомирської області в річці Уж рибалки виявили тіло 77-річної жінки, яку кілька днів розшукували рідні і поліція як безвісти зниклу.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: розшук зникнення поліція Радомишльський район Вишевицька ТГ  
Матеріали по темі