Місто

ТОВ «Ґрін Бін Україна» закликає житомирян перевіряти реквізити при оплаті за вивезення сміття, щоб уникнути можливих шахрайських дій

17 September 2021, 12:24

Перевізник твердих побутових відходів ТОВ «Ґрін Бін Україна» просить житомирян бути уважними та перевіряти реквізити при оплаті послуг за вивезення сміття, щоб не потрапити в можливі шахрайські махінації.

Адже у Житомирі зареєстрували організацію з ідентичною назвою «Ґрін Бін Україна» тільки не ТОВ, а ПП (приватне підприємство) і така ситуація може ввести клієнтів в оману.

У Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань зазначено, що у Житомирі у вересні 2021 року зареєстрували Приватне підприємство «Ґрін Бін Україна» (ПП «Ґрін Бін Україна»), керівником та власником якого є Тичина Володимир Андрійович, нинішній директор ПП «ВЖРЕП 4.

Скріншот з реєстру

У ТОВ «Ґрін Бін Україна» вважають, що таким чином конкуренти хочуть дискредитувати роботу організації і клієнти можуть стати жертвами можливих шахрайських дій.

Щоб уникнути неприємних ситуацій, при оплаті послуг за вивезення та захоронення сміття на організацію ТОВ «ҐРІН БІН УКРАЇНА» треба уважно перевіряти реквізити.

Наші реквізити:

ЄДРПОУ 42280155,

Фактична адреса: м.Житомир, вул. Басейна,3

IBAN UA153116470000026008300931731, АТ "Ощадбанк",

МФО 311647

ТОВ «Ґрін Бін Україна» дбає не лише про чистоту Житомира, забезпечує нову якість прибирання, а й турбується про фінансову безпеку своїх клієнтів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ТОВ «Ґрін Бін Україна» реквізити оплата Тичина  
Матеріали по темі