Новини компаній

​iPhone SE

17 September 2021, 13:54

Історія про гаджет, який заслужив всенародну любов, не зважаючи ні на що.

Знаменита теорія: як тільки в компанії Apple падають фінансові показники, в мережі різко активізуються розмови про релізи бюджетних смартфонів. Ще б пак, адже варто лише одного разу на декілька поколінь випустити версію, що буде більш доступною – різко популярність компанії збільшується, а Тім Кук, здається, стає веселішим.

Після виходу першої версії SE, фанати Apple дуже чекало, коли ж компанія оновить і цю лінійку. На жаль чи на щастя, iPhone SE 2020 вийшов 2020-го року без особливого галасу та презентацій… у тому числі, у зв’язку із епідеміологічною ситуацією у світі.

Особливий iPhone SE 2020

Не справедливо буде, якщо ми скажемо, що iPhone SE 2020 – просто дешевий смартфон. Ні! У ньому, насправді, багато переваг! І так, однією із них є ціна, що на ринку техніки є навіть нижче середньої.

iPhone SE 2020 – ідеальний варіант для тих, хто ностальгує за негабаритними, компактними смартфонами. Звичайно, інноваційні технології розвитку та смартфони нового покоління диктують нам абсолютно інші стандарти, але «на смак і колір», як то кажуть. До слова, діагональ екрану iPhone SE 2020 становить усього 4,7 дюйма. Загалом телефон майже повністю нагадує 8-мку. По суті, це такий один великий Flashback… але який!

Після виходу славнозвісного iPhone X тренд на відсутність Touch ID зник. Та зраділи цьому не всі. Особливо в умовах пандемії чітко простежується думка про необхідність фізичної кнопки датчика ідентифікації. І вуа-ля! iPhone SE 2020 таки його отримав.

Так, як і 8-мка, він випускається у трьох основних кольорах – чорному, білому та червоному.

Варто зазначити, що «бюджетний» у цьому випадку не означає «поганий». Apple не зекономила ні на якості корпусу, ні на процесорі, ні на «серці» пристрою. Iphone SE 2020 бу оснащений передовим процесором A13 Bionic, таким же, який в 11-й лінійці iPhone 11. Що стосується камери, то технічно це повноцінна 12-Мп діафрагмою в f/1.8, а також оптичною стабілізацією. Селфі-камера тут 7 Мп, як і у стандартних моделях.

Акумулятор iPhone SE 2020, за словами користувачів, залишився на рівні 8-рки, але тепер з’явилась можливість безпровідного заряджання.

Купити iPhone SE 2020

…навіть дуже хороше рішення! Чому? Так, звичайно, потрібно мати консервативні погляди та надавати перевагу не габаритним смартфонам, аби купити саме цю модель iPhone. Але є переваги, що їх ми описали вище, просто таки шепчуть, що iPhone SE 2020 – ідеальний варіант. До речі, Apple Room – компанія, що близько 10-ти років забезпечує якісною технікою клієнтів по всій Україні, пропонує найкращі ціни та Айфон в кредит!

Обирай колір та модифікацію пам’яті, стильні аксесуари та додаткову гарантію на рік або 2 та роби замовлення на сайті або приходь у наш фізичний магазин – твій iPhone SE 2020 вже чекає на тебе!

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ​iPhone SE  
Матеріали по темі