Події

​Вночі у Житомирі двоє чоловіків хотіли вкрасти меблі з складу, поліцію викликав охоронець сусіднього кафе

18 September 2021, 09:54

У Житомирі 17 вересня, близько 2-ї години ночі, черговий наряд реагування Управління поліції охорони в області отримав повідомлення про спрацювання тривожної кнопки «Терміновий виклик поліції» в одному з міських кафе. На місці події поліцейські охорони затримали двох чоловіків, які намагалися винести зі складського приміщення меблі. Триває встановлення усіх обставин події.

Про це повідомила пресслужба управління поліції охорони в Житомирській області.

«Коли правоохоронці прибули за адресою його розташування, до них звернувся чоловік. Він розповів, що працює поряд охоронником і, переглядаючи камери відеоспостереження, помітив, як просто зараз хтось виносить меблі зі складського приміщення неподалік. Поліцейські обстежили прилеглу територію і виявили двох чоловіків. Один саме виносив стільці зі складу, а інший переносив їх за паркан. На місце затримання молодиків було викликано слідчо-оперативну групу Житомирського районного управління поліції. Також поліцейські зв’язались з власником складського приміщення та повідомили йому про подію. Затриманими, як з’ясувалося, виявилися місцеві жителі, 1980-го та 1984-го років народження. Їх було доставлено до райуправління. Нині усі обставини з’ясовуються», - йдеться у повідомленні.

Попередня правова кваліфікація події – ст.15 (Замах на кримінальне правопорушення), ч.3 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Як повідомляв Житомир.info, у червні 2020 року трьох злочинців, які обікрали склади підприємства на околиці Житомира на понад 2 млн грн, затримали в Київській області.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: крадіжка меблі склад поліція охорони  
Матеріали по темі