Події

У селі Житомирської області під завалом землі опинився 22-річний робітник підприємства: хлопець помер у лікарні

20 September 2021, 12:05

У селі Печанівка Миропільської громади в Житомирській області 18 вересня на території підприємства унаслідок обвалу землі травмувався 22-річний працівник. Хлопець помер у лікарні.

Про це повідомляють на сайті ГУНП у Житомирській області.

«Попередньо з’ясувалось, що подія сталася увечері, близько 17:40. На території підприємства проводились роботи із копання екскаватором траншей та укладання в них труб. Кілька працівників знаходились поряд, а в якийсь з моментів стався зсув грунту, у результаті чого потерпілий опинився під завалом землі. Чоловіка відразу дістали і викликали швидку медичну допомогу. Однак врятувати його життя лікарям не вдалося. За кілька годин до поліції надійшло повідомлення про його смерть. Наразі слідчі у рамках відкритого кримінального провадження призначили судово-медичну експертизу щодо причин смерті чоловіка. Також були опитані очевидці події та проводяться інші заходи», - йдеться у повідомленні.

Попередня кваліфікація події – ст. 271 (Порушення вимог законодавства про охорону праці) Кримінального кодексу України. Про загиблого відомо, що він був жителем с. Кирнасівки Вінницької області.

Як повідомляв Житомир.info, поліція відкрила кримінальне провадження за фактом травмування трьох чоловіків на житомирському підприємстві, де 16 вересня стався вибух.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: підприємство травма земля робітник загибель  
Матеріали по темі