Новини компаній

Стельова люстра в дитячу: ключові критерії вибору

20 September 2021, 15:30

Облаштовуючи дитячу кімнату, необхідно ретельно продумати не тільки меблювання та оздоблення, а й систему внутрішнього освітлення. Головним джерелом інтер'єрного світла виступає стельова люстра, саме тому її вибору варто приділити особливу увагу. Дамо кілька порад від професіоналів, які допоможуть визначитися з оптимальним варіантом люстри для дитячої.

Екологічно чисті матеріали

Одним з найважливіших критеріїв вибору інтер'єрної люстри в дитячу є екологічна чистота і безпека матеріалів, з яких вона виготовлена. Найповніша добірка кращих матеріалів безпечних люстр для дитячих кімнат приведена на сайті https://www.brille.ua/kak-vybrat-lyustru-v-detskuyu/. На думку фахівців, при облаштуванні простору для життя дитини варто віддати перевагу люстри з текстилю, скла, дерева, металу, якісного безпечного пластика і інших матеріалів, які не виділяють в повітря шкідливих речовин ні в вимкненому, ні у включеному стані. Найкрасивіші і безпечні люстры в детскую зібрав у своїй колекції освітлювальних приладів спеціалізований інтернет магазин світла brille.ua. На сайті і в 25 фірмових магазинах мережі Brille можна придбати не тільки стильні інтер'єрні люстри в модних дизайнах, а й купити незвичайні красиві бра, стельові світильники, торшери, настільні лампи для дитячої та інших приміщень в будинку.

Яскравий і привабливий дизайн

Оскільки люстра є невід'ємною частиною загального інтер'єру дитячої кімнати, вона повинна гармонійно і органічно вписуватися в антураж приміщення. Найчастіше дитячі кімнати оформляють в яскравих оптимістичних барвах, які так люблять діти. Тому і люстру бажано вибирати відповідну - з різнокольоровими плафонами, привабливими контрастними вставками і яскравими барвистими декоративними елементами. Великі простори для вибору ідеальної люстри в дитячу будь-якого дизайну надає сайт brille.ua, де можна вигідно придбати не тільки будь-які освітлювальні прилади для інтер'єрного та вуличного світла, але і купити лампочки та інші аксесуари для них за найкращою ціною. Дитячі люстри для зручності зібрані тут в окремий самостійний розділ, де можна підібрати модель під інтер'єр будь-якої дитячої кімнати - як для хлопчика, так і для дівчинки. Кожна модель люстри ретельно розроблена професійними дизайнерами і враховує особливості дитячого сприйняття і актуальні тенденції в світі інтер'єрного дизайну будинків і квартир.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі