Суспільство

​Зростання ціни на газ не зачепить побутових клієнтів ТОВ «Житомиргаз Збут»

21 September 2021, 13:47

Цього року не відбулося традиційного зниження ціни на газ влітку. Вартість енергоресурсу на європейських хабах продовжує зростати. Проте побутові клієнти ТОВ «Житомиргаз Збут», що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», і надалі споживатимуть газ по фіксованій ціні – 7,99 грн за кубометр.

«Наші побутові споживачі можуть не перейматися щодо збільшення вартості газу цієї зими. Адже ТОВ «Житомиргаз Збут» подбало про забезпечення клієнтів енергоресурсом за фіксованою ціною», – зазначає директор ТОВ «Житомиргаз Збут» Олена Благодарська.

Клієнти компанії ще мають можливість підключитися до тарифу «Твій газ Рівномірний платіж» до 30 вересня 2021 року та щомісяця сплачувати за газ однакову суму. Прогнозовані та чіткі платежі у межах цього тарифу вже обрали понад 3,5 тис. жителів Житомирщини.

Аби подбати про менші суми у зимових квитанціях за газ вже сьогодні – варто поквапитися із підключенням до тарифу «Твій газ Рівномірний платіж». Подати заявку на постачання за цим тарифним планом можна:

- у відділеннях «ТВІЙ ГАЗЗБУТ» або Клієнтських просторах 104.ua (https://zt.gaszbut.com.ua/contacts);

- залишивши заявку на сайті «ТВІЙ ГАЗЗБУТ» (вам передзвонить наш менеджер);

- зателефонувавши за номерами: (0412) 47 18 18, (067) 208 29 00;

- через Viber-bot 7104ua.

Детальна інформація про тариф «Твій газ Рівномірний платіж» розміщена на сайті https://rivnomirnyi.gaszbut.com.ua/

ТОВ «Житомиргаз Збут» нагадує про те, що у серпні Президент України підписав Закон №1657, який скасовує заборону відключення боржників від газопостачання через заборгованість на період дії карантину. Заборона на відключення діятиме лише в регіонах, які знаходяться у «червоній» зоні та протягом 30 днів після її скасування.

Борг побутових споживачів ТОВ «Житомиргаз Збут», що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», станом на 01 вересня 2021 року становить 180,3 млн грн. Невчасно розраховуються за використаний ресурс 39% клієнтів компанії. Зміни у законодавстві дозволяють відключати від газопостачання через заборгованість навіть під час карантину.

Станом на 20 вересня 2021 року компанія вже надіслала 3748 листів-попереджень з проханням погасити протерміновані платежі на загальну суму 10,5 млн грн.

Також «Житомиргаз Збут» вже передав Оператору ГРМ доручення на припинення газопостачання 1662 злісним неплатникам, які ігнорують повідомлення постачальника. Станом на 17 вересня Оператором вже відключено 18 побутових споживачів із боргом на загальну суму 61,8 тис. грн.

Аби уникнути ризиків відключення від газопостачання, споживачам, що мають протерміновані платежі, необхідно терміново розрахуватися за використане блакитне паливо.

Пресслужба ТОВ «Житомиргаз Збут»

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Житомиргаз тариф  
Матеріали по темі