Новини компаній

Якісні коагулянти для басейну від «Аквадоктор»

21 September 2021, 14:23

Брудна вода в басейнах непросто виглядає непривабливо, але і становить небезпеку для всіх, хто в них купається. Помутніння води - це поширена проблема штучних водойм. Завдяки механічної фільтрації вода не завжди очищається від забруднень. Найдрібніші частинки, які недоступні для фільтрів, залишаються в басейні, роблячи воду каламутною. Щоб вирішити дану проблему, потрібно зрозуміти, що її викликає.

Причини помутніння води

  1. Сміття може потрапляти у водоймище через вітер або заноситися його користувачами.
  2. Причиною каламутності буває погане освітлення.
  3. Ще одним фактором може бути висока температура води.
  4. Мутність може виникати через несвоєчасну або поганий очищення чаші басейну.
  5. Першопричиною даної проблеми буває малоефективна обробка води з використанням дезінфікуючих засобів.
  6. Вода стає каламутною через її поганий циркуляції.
  7. Причиною може бути занадто низький або високий рівень pH.
  8. Черговим чинником буває неправильно налагоджене функціонування фільтрує системи.

Визначивши причину помутніння води, можна запросто вирішити це питання. Завдяки застосуванню спеціальних засобів (це може бути флокулянт або коагулянт для бассейна) вода у вашому водоймищі найближчим часом стане чистою, і ви будете милуватися її прозорістю.

Дія спеціальної хімії «Аквадоктор»

Коагуляція і флокуляція є процесом, при якому найдрібніші частинки, недоступні для фільтрації, з'єднуються в більші. Завдяки дії коагулянтів і флокулянтів забруднювачі стають важчими, склеюються між собою і випадають в осад. Після цього їх можуть захопити фільтри, а також водні пилососи.

Коагулянти впливають на частки за допомогою електролітичного впливу. Завдяки цьому вони позбавляються заряду, утворюючи більші і важкі з'єднання. Останні стає набагато легше видалити з води.

Флокулянти з'єднують частинки завдяки тому, що утворюються полімерні містки. З їх електролітичними властивостями не відбувається ніяких змін. Засоби флокуляції забезпечують більш якісне очищення води, оскільки утворюються великі пластівці, легко видаляються системами фільтрів або особливими пилососами різних конструкцій.

Спеціальна хімія для басейнів «Аквадоктор» результативно справляється з очищенням води в водоймах різних конфігурацій і призначення. Щоб вода в басейні завжди відрізнялася безпекою і чистотою - користуйтеся спеціальними дієвими препаратами, не забуваючи при цьому точно слідувати інструкції, зазначеної на упаковці.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі