Новини компаній

​ Сучасний інтер'єр для кухні c плиткою Cerrad

22 September 2021, 09:35

Дизайнерські тенденції постійно змінюють одна одну. З плином часу з'являються нові технології, які роблять більш цікавими аксесуари, декор, техніку, меблі та керамічне покриття. Виробники клінкеру і керамограніта випускають десятки колекцій матеріалу, завдяки чому кожна людина може оформити кухню на свій смак.

Бренд Церрад не відстає від лідерів галузі. У його колекції зібрані лаконічні, а також незвичайні вироби яскравого забарвлення. Багато сучасні інтер'єри кухні грунтуються на використанні монокольорів. Візуально лаконічна, стримана і акуратна клінкерна плитка ідеально підходить для втілення дизайнерського проекту кухні XXI століття. Моноколор виглядає просто, а серед його переваг варто виділити вміння привносити нотки спокою і неквапливості в приміщення, в якому збирається вся сім'я за обіднім столом.

Разом з проходженням тенденціям польський бренд не забув про любителів класики, а також барвистих тонів. Вони зможуть знайти в колекціях керамічний граніт коричневого, червоного і оранжевого відтінків зі стилізацією під цеглу, камінь і інші матеріали з цікавою фактурою.

Настінна плитка для кухні

Оформлені в нейтральних тонах стіни — це найкраще рішення для сучасного кухонного простору. На тлі бежевій, білої або сірої плитки вдасться зробити акцент на темних меблів. В якості додаткового прикраси можна виконати монтаж керамічного панно. Польський бренд випускає чимало цікавих виробів для інтер'єрів та екстер'єрів.

Кухня в сучасній стилістиці виглядає максимально нейтрально. Любителям мінімалізму сподобається сіра, чорна і біла плитка на стіни, оскільки вона повністю відповідає концепції стилю. До того ж властивості клінкеру і керамограніта виправдовують його експлуатацію в приміщенні з підвищеною вологістю і активної забрудненість.

Вибір підлогового покриття для кухні

Мінімалізму до смаку моноколор, універсальність, а також однотонна обробка підлоги. Пам'ятайте, що керамічний граніт, по якому будуть ходити, варто вибирати набагато ретельніше, ніж настінне покриття. Вивчення технічних властивостей виробів перед покупкою допоможе відшукати вологостійкий, міцний і практичний варіант, що не злякається випадково пролитих крапель води, жиру, а також харчових відходів.

Сучасна надійна плитка для підлоги — це керамограніт і клінкер з імітацією мармурового, цегляного або деревного малюнка на полотні бежевого або сірого кольору. Подібний дизайн можна використовувати як основний або ж при комбінуванні з ПВХ-плиткою, ламінатом, паркетом або лінолеумом. Польський підлоговий керамограніт для кухні має шорсткий верхній шар, тому він не слизький, а ще на матової поверхні практично не видно дрібне сміття.

Кухня — це приміщення, в якому живе душа квартири. Саме тут всі члени сім'ї діляться один з одним новинами та ідеями. Не економте на кухонному інтер'єрі & ndash; вибирайте кращу плитку від Cerrad.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі