Здоров'я

​У Житомирі лише в одній гімназії вакциновано менше 80% працівників, заклад може перейти на дистанційне навчання

22 September 2021, 10:42

З 23 вересня Житомир входить у жовту зону карантину і заклади освіти, в яких вакциновано менше 80 % працівників мають перейти на дистанційне навчання. Станом на ранок 22 вересня така ситуація лише в гімназії №23.

Про це повідомляють на сайті Житомирської міської ради.

«Міські заклади загальної середньої освіти, які мають відсоток вакцинації менш ніж 80, змушені будуть перейти на дистанційне навчання. На сьогодні єдиною у місті школою з показником вакцинації у 71% лишається Житомирська міська гуманітарна гімназія № 23. У педагогічних працівників, однак, є ще півтори доби, щоб зробити вибір: на користь вакцинації чи ні, - зауважила заступниця міського голови», - повідомляє пресслужба міської ради з посиланням на заступницю Житомирського міського голови Марію Місюрову.

У коментарі Житомир.info директор гімназії Ігор Баранов розповів, що інформація про кількість вакцинованих працівників навчального закладу наразі уточнюється.

«Зараз уточнюю знову всі дані, бо в когось були об’єктивні обставини не вакцинуватись і вони зараз починають. Цей відсоток зараз уточнюється і сьогодні за день буду зводити точну цифру, щоб розуміти, що у нас завтра», - зазначив Ігор Баранов.

Нагадаємо, 15 вересня у Житомирській ОДА назвали школи, в яких найменша кількість вакцинованих працівників.

Як повідомляв Житомир.info, 28 липня 2021 на засіданні уряду міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко розповів, що при посиленні карантину навчальні заклади продовжуватимуть працювати у звичайному режимі лише за умови наявності 80% вакцинованих співробітників.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: гімназія навчання коронавірус вакцинація  
Матеріали по темі