Місто

У Житомирі оголосили тендер на ремонт драмтеатру за 122 млн грн

22 September 2021, 12:20

Департамент регіонального розвитку Житомирської обласної державної адміністрації оголосив тендер на ремонтно-реставраційні роботи по будівлі Житомирського академічного українського музично-драматичного театру імені І. Кочерги. Очікувана вартість закупівлі - 121,9 млн грн.

Оголошення про проведення закупівлі оприлюднили 14 вересня на ресурсі ProZorro.

За умовами тендерної документації, ремонтно-реставраційні роботи Житомирського академічного українського музично-драматичного театру імені І. Кочерги, що розташований на площі Соборна, 6, мають бути виконані до 1 грудня 2023 року.

У технічному завданні зазначено, що підрядник має провести оздоблювальні роботи, влаштувати систему опалення, вентиляції, водопроводу, каналізації, освітлення, пожежну сигналізацію. Також провести роботи з монтажу устаткування системи трансляції спектаклю, монтажу системи технологічного зв'язку, монтажу системи звукофікації, монтажу протипожежної штори, ліфта та інше.

Департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА приймає пропозиції до 30 вересня, аукціон запланований теж на 30 вересня 2021 року.

Нагадаємо, у лютому 2020 року в департаменті Житомирської ОДА не знайшли проєкт реконструкції драмтеатру та звернулися до поліції.

Як повідомляв Житомир.info, 11 грудня 2018 року департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА уклав договір з ТОВ «Група «Гарант» на розробку проєктної документації на будівництво об’єкту «Ремонтно-реставраційні роботи по будівлі Житомирського академічного українського музично-драматичного театру імені Кочерги» за 1 млн 398 тис. 379,66 грн, без ПДВ. У жовтні 2018 року директор житомирського драмтеатру Наталія Ростова розповідала про проєкт реконструкції будівлі, за яким планують капітально відремонтувати комунікації: водопостачання, теплопостачання, електрику, механіку сцени, звуку, світла, а також зробити експертний висновок по техстану будівлі. Наприкінці березня 2019 року тодішній голова Житомирської ОДА Ігор Гундич анонсував реконструкцію житомирського драмтеатру за 35 млн грн із залученням коштів обласного та міського бюджетів, а також Державного фонду регіонального розвитку. У квітні цього ж року пресслужба облдержадміністрації повідомила, що проєкт реконструкції передбачає створення музейно-виставкової зони, розташування кафе та кав’ярні, будівництво панорамного ліфта.

Втім уже наприкінці вересня 2019 року генеральний директор Житомирського академічного українського музично-драматичного театру ім. І. Кочерги Наталія Ростова розповідала, що очікуваної реконструкції не буде, хоча проєктно-кошторисна документація сьогодні вже готова і пройшла експертизу.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: драмтеатр ремонт реставрація  
Матеріали по темі