Події

На Вітрука у Житомирі Mitsubishi в’їхав у Volkswagen: на одного водія склали протокол, до іншого викликали слідчих через підроблені документи

28 September 2021, 15:11

На вулиці Вітрука у Житомирі 27 вересня зіткнулися два автомобілі – Mitsubishi та Volkswagen. Під час оформлення матеріалів ДТП патрульні з’ясували, що документи одного з водіїв, імовірно, підроблені, тож на місце викликали слідчих.

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Житомирської області.

«Вчора (27 вересня), близько 17-ї години, інспекторам патрульної поліції надійшло повідомлення, що на вулиці Вітрука трапилась дорожньо-транспортна пригода без потерпілих за участі автомобіля Mitsubishi та Volkswagen. Як встановили патрульні поліцейські, водій Mitsubishi не надав перевагу автомобілю Volkswagen та здійснив зіткнення з попередньо вказаним транспортним засобом», – йдеться у повідомленні.

У дорожньо-транспортній пригоді ніхто не травмувався.

Під час перевірки документів водія автомобіля Volkswagen патрульні виявили, що в базі даних МВС відсутня будь-яка інформація про посвідчення водія, а також встановили, що посвідчення видавалось іншій особі.

На водія автомобіля Mitsubishi патрульні поліцейські оформили протокол за ст. 124 (Порушення ПДР, що стало причиною ДТП) КУпАП та викликали слідчих для подальшого з'ясування всіх обставин.

Як повідомляв Житомир.info, 24 вересня 2021 року на проспекті Незалежності у Житомирі зіткнулись Skoda та ВАЗ. Від удару один автомобіль відлетів на «острівець безпеки».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія вул.Вітрука Польова підроблені документи водійське посвідчення  
Матеріали по темі