Події

На Польовій у Житомирі дитина потрапила під колеса буса (доповнено)

30 September 2021, 09:17

Ввечері 29 вересня на Польовій у Житомирі сталася дорожньо-транспортна пригода за участю дитини.

Про це Житомир.info повідомила читачка Оксана.

«Все сталося близько 18:30, я збиралася переходити дорогу по вул. Вітрука. Почула сигнал автомобіля, повернула голову і побачила, як на вул. Огієнка стоїть бус, біля машини лежить хлопчик, а його права рука – під машиною в районі заднього колеса. Через якусь мить хлопчик встав, тримаючись за руку. До місця пригоди збіглися люди, хлопчик кричав, що з ним все гаразд, просив не викликати "швидку", не дзвонити батькам. Видно, що дитина перебувала у стресі, сильно плакав, кричав. Неможливо було зрозуміти: чи це від страху, чи від болю. Ми таки подзвонити у 103, лікарі приїхали менш ніж за 10 хв., а слідом за ними – поліція», – зазначила очевидиця.

Вона також додала: доки стояла «швидка», водій пішов шукати людей, які можуть знати малого, бо сам він відмовлявся говорити контакти батьків. Зі слів очевидиці, хлопчику на вигляд років 12.

У пресслужбі патрульної поліції в коментарі Житомир.info підтвердили інформацію про ДТП з потерпілим на вулиці Огієнка, однак станом на 9:10 год. подробиць стосовно автопригоди там не мали.

Доповнено об 11:00 год. 30 вересня

Близько 10:30 год. до редакції Житомир.info зателефонувала знайома водія та розповіла, за яких обставин дитина потрапила під автомобіль.

«Автомобіль не здійснював наїзду на дитину. Бус повернув з Вітрука на Огієнка. Водій призупинився, бо побачив, як під машину покотився дитячий м’ячик. І в той момент, коли бус призупинився, хлопчик поліз під транспортний засіб, аби забрати м’яч. Інші водії почали сигналити керманичу буса. Тож, практично навіть не розпочавши рух, водій мікроавтобуса зупинився. По суті, він навіть не встиг рушити. Надалі водій вийшов з автомобіля й попросив одну з жінок, яка стала очевидицею інциденту, викликати «швидку». Сам же водій викликав поліцію і постійно перебував на місці. А знайомі водія шукали батьків та привели їх до дитини. Водій надав правоохоронцям усі дані, а потім чекав, поки хлопчика оглянуть медики, аби бути впевненим, що з ним усе гаразд. Медики підтвердили, що тілесних ушкоджень у дитини немає. Батьки ж хлопчика зазначили, що жодних претензій до водія не мають, оформивши це письмово», – розповіла знайома керманича мікроавтобуса.

У пресслужбі ГУНП у Житомирській області в коментарі Житомир.info зазначили, що інформація про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілими не підтвердилася, тож слідчий на місце пригоди не виїжджав.

Як повідомляв Житомир.info, 26 вересня 2021 року в селі Дідовичі Новоград-Волинського району Житомирської області вантажівка DAF збила дитину, яка перетинала дорогу по пішохідному переходу. Дев’ятирічну дівчинку-пішохода госпіталізували до реанімаційного відділення.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія вул.Огієнка  
Матеріали по темі