Фоторепортаж

Танці, авторські ляльки та оригінальні маски: на Михайлівській у Житомирі відзначають день людей похилого віку. Фоторепортаж

1 October 2021, 15:49

Різноманітні виставки творчих робіт, фотосушка, майстеркласи та виступи вокальних та хореографічних колективів радували містян та гостей міста на Михайлівській.

Тут, в обідню перерву 1 жовтня влаштували свято з нагоди Міжнародного дня людей похилого віку. Проте, людьми похилого віку учасники свята себе не вважають і просять називати себе “людьми поважного віку”.

“Сьогодні відзначають Міжнародний день людей поважного віку і ми вирішили приєднатися до цього дня і влаштувати на Михайлівській свято для наших бабусь і дідусів, щоб вони могли вийти і виступити перед містянами і показати свою творчість. Звичайно, їм зараз важко, не вистачає коштів на лікування та інші потреби, але дефіцит уваги вони також відчувають досить гостро, тому сьогодні ми вирішили зробити це свято, щоб показати людям поважного віку, що вони потрібні. показати молоді, які у нас є таланти і утворити зв’язок поколінь”, - розповіла директор департаменту соціальної політики міськради Вікторія Краснопір.

Яким був перший благодійний бал для людей поважного віку у 2020 році дивіться тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: люди похилого віку Михайлівська Краснопір  
Матеріали по темі