Події

Ще дві ДТП за участю дітей-пішоходів: у Бердичеві ВАЗ збив хлопчика «на зебрі», в Житомирі школяр потрапив під колеса KIA

2 October 2021, 12:37

1 жовтня у Житомирській області сталося три дорожньо-транспортні пригоди за участі дітей. Так, цього дня до Житомирського райуправління та Бердичівського райвідділу поліції надійшли повідомлення про травмування та госпіталізацію трьох хлопчиків-пішоходів унаслідок ДТП. За всіма фактами поліцейські проводять розслідування.

Про це 2 жовтня повідомила пресслужба ГУНП у Житомирській області.

«Уранці, близько 8:00, у м. Бердичеві 57-річний водій ВАЗа на перехресті вулиць Богданівської та Трудової травмував 9-річного хлопчика, який перетинав проїзну частину дороги у межах дії пішохідного переходу. З отриманими травмами дитину госпіталізували до реанімаційного відділення місцевої лікарні», – йдеться у повідомленні.

Цього ж дня, близько 10:20, 33-річна водійка KIA, в обласному центрі, рухаючись по вул. Покровській, наїхала на 9- річного жителя Оліївської громади, який переходив дорогу. Хлопчика доставили до дитячої обласної лікарні у стані середньої тяжкості.

У всіх випадках нині відкриті кримінальні провадження за ознаками ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Призначені відповідні експертні дослідження, проводяться інші слідчі дії для встановлення усіх обставин.

Нагадаємо, близько 17:00 год. 1 жовтня на майдані Короленка у м. Житомирі BMW X3 збив 9-річного пішохода. Дитину з попереднім діагнозом закритий перелом обох ніг госпіталізували.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія пішохід дитина школяр  
Матеріали по темі