Здоров'я

На ранній стадії можна вилікувати 95% випадків раку молочної залози

4 October 2021, 13:05


Якщо проходити регулярні обстеження у лікаря мамолога. У цьому впевнені Ярослав та Ніна Сущенко. Лікарі відкрили у Житомирі сімейну медичну практику (http://mammalogy.zt.ua/).

Науково-доказова медицина та світові дослідження говорять про те, що рак молочної залози дуже добре піддається лікуванню на ранніх стадіях. Проте, для цього потрібна культура догляду за молочними залозами.

Ярослав Сущенко, лікар онко хірург, мамолог та пластичний хірург вже більше 11 років займається виключно проблемами молочної залози. За його словами, головним превентивним способом уникнути будь-якої хвороби є регулярний огляд у мамолога.

«Наша сімейна практика вузькоспеціалізована. Ми займаємося виключно молочними залозами: усіма хворобами молочних залоз, добро- та злоякісними новоутвореннями. Для діагностики ми придбали найкращий для цих цілей УЗД апарат, робимо усі види біопсій, консультуємо, лікуємо та при потребі оперуємо», - зазначає Ярослав.

За словами лікаря, кожна жінка з 25 років повинна проходити обстеження УЗД молочної залози раз на рік, старше 40 – окрім щорічного УЗД ще і мамографію що два роки.

Не потрібно чекати «перших» та інших дзвіночків. Ліпше пройти щорічне обстеження і бути спокійною за власне здоров’я, переконаний мамолог Ярослав Сущенко.

У центрі сімейної практики ви зможете:

  • отримати кваліфіковану консультацію,
  • пройти УЗД молочних залоз,
  • зробити біопсію,
  • пройти курс консервативного лікування.

Звертайтеся за адресою: м. Житомир, вул. Перемоги, 53, бізнес центр «Прем’єр хол», 2 поверх,праве крило. Або телефонуйте: 067 009 86 22. http://mammalogy.zt.ua/

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: мамолог рак молочної залози лікування  
Матеріали по темі