Новини компаній

Оксамитовий сезон в Єгипті: в Putevka.ua розповіли про особливості бронювання турів

5 October 2021, 15:09

Жовтень — час, коли на єгипетських курортах, наприклад, в Шарм-ель-Шейху, починається особливий сезон з теплим морем, але без виснажливої спеки. Цей період дуже люблять туристи й різко зростає попит на путівки. Фахівці сервісу Putevka.ua розповіли, як грамотно знайти й забронювати тур в Єгипет в цей час.

Процедура

Стандартна процедура пошуку і бронювання туру на Putevka.ua (https://www.putevka.ua/tours/egypt/sharm-el-sheykh) включає кілька нескладних дій:

  • по-перше, необхідно визначитися з аеропортом вильоту з України;
  • по-друге, визначитися з місцем відпочинку в Єгипті (в цьому випадку — Шарм-ель-Шейх);
  • потім визначити дату вильоту (плюс-мінус три дні);
  • вказати тривалість перебування на курорті;
  • вказати кількість дорослих і дітей, що будуть відпочивати.

Система автоматично підбере список відповідних турів, а пошуковий алгоритм сервісу допоможе:

  • визначитися з класом і рейтингом готелю (кількість зірок плюс рейтинг, отриманий на основі відгуків клієнтів, які відпочивали раніше);
  • вибрати оптимальний режим харчування: це можуть бути:
    • тільки сніданки для тих, хто вважає за краще організовувати свій відпочинок самостійно;
    • напів-або повний пансіон;
    • «Все включено» або «все включено» з поміткою «ультра», яка передбачає відсутність обмежень по напоях, кухні або режиму харчування (можна перекусити навіть посеред ночі й практично немає лімітів на вид напоїв).

Після того, як всі необхідні параметри будуть визначені, залишиться забронювати тур. Заявка потрапить туроператору, який проконтролює правильність даних з закордонних паспортів і заблокує 15% вартості поїздки. Повна вартість відпочинку спишеться не раніше двох тижнів до вильоту, тому варто подбати, щоб до цього моменту залишок суми був на карті (кошти будуть списані тільки після того, як остаточно підтвердяться місця в літаку і готелі).

У разі виникнення проблем з вибором можна замовити дзвінок менеджера сервісу, який допоможе знайти кращий за ціною й умовами варіант відпочинку.

Всі необхідні для поїздки документи — квитки на літак, ваучери й страховки — оператор підготує заздалегідь і відправить на електронну пошту клієнта. Їх залишиться просто роздрукувати.

Подробиці про готелі

Опис кожного готелю і відпочинку в ньому включає ціну (стандартне відвідування з двох дорослих) і такі нюанси, як відстань від аеропорту (від нього залежить тривалість трансферу), кліматичні особливості, віддаленість від моря (перша, друга, третя лінія і т. д.).

Якщо клацнути на картку закладу, то відомостей з'явиться набагато більше. Тут можна дізнатися, коли готель був побудований (чи оновлений) і яку площу він займає, скільки путівок було заброньовано сьогодні, відстань до пляжу (для готелів, які віддалені від пляжів досить сильно, можуть бути передбачені спеціальні автобуси) та багато іншого.

Дуже важливий пункт — відгуки інших туристів. Вони дозволяють не просто отримати загальні відомості або подивитися «вилизані» фото, але дадуть повне уявлення про рівень сервісу.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: відпочинок відпустка море оксамитовий сезон Єгипет  
Матеріали по темі