Події

​У соцмережі опублікували відео, як оперуповноважений б’є кийком житомирянина у райуправлінні поліції

18 October 2021, 13:38

У телеграм-каналі «Житомир під прицілом» 18 жовтня опублікували відео, на якому видно, як поліцейський б’є кийком житомирянина у райуправлінні поліції. Інцидент стався у ніч на 11 жовтня, 41-річного чоловіка доставили до Житомирського райуправління для встановлення обставин вчиненого ним правопорушення. У фоє управління в ході словесного конфлікту поліцейський побив чоловіка гумовим кийком.

На відео видно, як поліцейський підбіг до потерпілого і почав наносити удари у присутності інших правоохоронців та свідків.


Як стало відомо Житомир.info з власних джерел, конфлікт між правоохоронцем та житомирянином виник за межами райуправління. 41-річний житомирянин нецензурно висловлювався в бік поліцейських, які приїхали на виклик, був агресивний та розмахував руками до оперуповноваженого. Чоловіка доставили до райуправління, де конфлікт завершився побиттям.

Як повідомляв Житомир.info, оперуповноваженого, який кийком побив житомирянина, звільнили, а ДБР відкрило справу. Згодом поліцейському повідомили про підозру у перевищенні службових повноважень, що супроводжувалися насильством та болісними і такими, що ображають особисту гідність потерпілого, діями (ч.2 ст. 365 КК України).

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: оперуповноважений побиття поліцейський райуправління відео  
Матеріали по темі