Новини компаній

Костюми Norfin: основні критерії вибору

19 October 2021, 09:54

Компанія Норфін була заснована у 1995 році і з того часу плідно працює над створенням якісного та зручного одягу для мисливців, рибалок та любителів активного відпочинку. Всі моделі розроблені таким чином, щоб забезпечити максимальний комфорт при несприятливих погодних умовах, різких перепадах температур тощо.

Особливості на переваги костюмів Норфін

Технологи та дизайнери компанії невпинно стежать за розвитком сучасних технологій, переймають найкращий досвід та займаються розробкою власних винаходів, втілюючи їх у життя у нових моделях. Для виготовляння костюмів використовуються лише високоякісні матеріали. Кожна модель характеризується якісним кроєм та широким функціоналом. Завдяки стильному дизайну костюми Norfin https://norfin.com.ua/kostumy/ можна використовувати у повсякденному житті. В лінійці компанії постійно з’являються нові моделі, які відповідають всім міжнародним стандартам.

Головні переваги костюмів Norfin полягають у наступному:

  • Високий рівень зносостійкості. Навіть за умови щоденного використання, костюми не втрачають своїх якісних характеристик.
  • Здатність тримати форму.
  • Простота догляду. Костюми не потребують особливого догляду, допускається не тільки ручне, але й машинне прання.
  • Демократична ціна. Цінова політика компанії зводиться до того, щоб її продукція була по кишені максимальній кількості покупців.

На що варто звертати увагу при виборі

На практиці можна виділити десятки критеріїв, на які треба звертати увагу при виборі якісного, практичного та функціонального костюму, але деякі характеристики можна виокремити як основні. Зокрема особливу увагу варто приділити розміру. Костюм має бути таким, що не сковує рухи, а навпаки забезпечує вільне пересуванням. Якщо він буде великим, то не зможе в повній мірі виконувати свої функції, зокрема в частині збереження тепла.

Важливу роль при виборі відіграють кишені, в яких можна розмістити різні дрібниці, а також документи, телефон та інші цінні речі. Але їх не повинно бути занадто багато, оскільки це може призвести до того, що вага предметів, які в них знаходяться, може заважати при пересуванні. В найкращому варіанті кишені повинні бути рівномірно розташовані по всьому костюмі.

Вкрай необхідним елементом є капюшон. Його наявність є актуальною у будь-яку пору року, оскільки він надає додатковий захист під час сильного вітру, дощу, снігу на інших примх погоди. В деяких моделях костюмів Норфін передбачена спеціальна кишеня (на комірі), яка призначена для його зберігання. Важливо щоб була можливість регулювання капюшона та його фіксації.

Важливу роль відіграють додаткові вставки, які зазвичай розміщуються в області колін, ліктів та сідниць. Таке рішення робить костюми більш міцними та подовжує термін їх експлуатації. Окрім цього, в зоні пахв можуть бути встановлені «дихаючі» вставки, завданням яких є покращення вентиляції.

Варто звернути увагу і на забарвлення. Компанія Норфін пропонує своїм клієнтам костюми в різній кольоровій гамі. Наприклад, більшість мисливців віддають перевагу армійському камуфляжу, однак при виборі слід відштовхуватись від пори роки, місцевості, особливостей полювання та інших важливих деталей.

При виготовленні своїх костюмів бренд Норфін використовує інноваційні мембранні матеріали та якісні утеплювачі. Завдяки такому поєднанню вироби чудово зберігають тепло та швидко відводять зайву вологу. Костюми Norfin відрізняються відмінними показниками водонепроникності та «дихаючих» властивостей. В зимову пору року в якості нижнього шару варто використовувати термобілизну.

Спеціальні світловидбиваючі елементи, які розміщуються в різних частинах костюма, виконують роль безпекових елементів в нічний час.

Основні види костюмів

Лінійка костюмів, яка випускається під торговою маркою Норфін, постійно оновляється: з’являються нові моделі та вдосконалюються вже існуючі. Розробники компанії постійно тримають руку на пульсі сучасних технологій та максимально швидко втілюють їх у життя.Найбільшим попитом серед покупців користуються демісезонні та зимові моделі. Основним завданням перших є надійний захист від сильного вітру та вологи. У свою чергу зимові костюми розроблені таким чином, щоб зберігати тепло навіть при максимально низьких температурах.

Серед демісезонних костюмів особливої уваги заслуговують такі моделі, як Norfin Feeder, Norfin Pro Dry 3, Norfin ALPHA та інші. В зимовій лінійці чималим попитом користуються моделі Norfin Element +, Norfin Verity та Norfin Discovery.

У будь-якому випадку, при виборі якісного костюма слід проконсультуватися з професіональними менеджерами. Зокрема всі моделі, які випускає компанія, можна знайти на офіційному сайті norfin.com.ua. У покупців є можливість не тільки ознайомитись з асортиментом товарів, але й в разі необхідності задати питання консультантам. Серед іншого це можуть бути питання, пов’язані з вибором розміру, способами оплати та умовами доставки. Компанія Норфін працює виключно у правовому полі, тому при необхідності клієнт може повернути або обміняти товар (у встановленому законодавством України порядку).

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Костюми Norfin Norfin костюми туризм відпочинок риболовля одяг  
Матеріали по темі