Здоров'я

​У клініці Медібор провели майстер-клас з ендопротезування та залучили експерта міжнародного рівня

19 October 2021, 10:51

Клініка «Медібор» невпинно працює над підвищенням рівня медичної допомоги своїм пацієнтам. Зосереджуючись на дотриманні міжнародних стандартів, розвиваючи технологічну базу, інвестуючи в кадровий склад, «Медібор» створив першу і кращу приватну лікарню в регіоні.

Саме тому лікарі «Медібор» провели майстер-клас із ендопротезування кульшового суглоба із залученням експертів міжнародного рівня.

Показову операцію із заміни кульшового суглоба на сучасний ендопротез проводив провідний словацький хірург-ортопед Лібор Нейчас - доктор медичних наук, професор та директор ортопедичної служби Словаччини.

«Це була дуже складна операція і пройшла добре. Ця пацієнтка була після сьомої операції, коли була дитиною, це була дуже важка операція. Я спокійний, тому що все пройшло добре. Команда дуже хороша, мені працювалося добре, можна сказати, що це дуже хороші лікарі в ортопедії. Дуже хороші враження, це найкрасивіша клініка в країні. Я побачив цілу клініку, дуже хороша, мені подобається тут. Все було ідеально», - розповідає хірург-ортопед, доктор медичних наук, професор Лібор Нейчас.


Пацієнтам клініки «Медібор» було проведено спільні операції із заміни двох колінних та одного кульшового суглоба із використанням надсучасних штучних швейцарських імплантів.

Для ортопедів області, які прагнуть підвищити свій професійний рівень та перейняти досвід професора Нейчаса, була організована пряма онлайн-трансляція із операційної та телеміст між операційною та конференц-залом. На питання, що виникали у лікарів в залі, одразу давали відповіді з операційної лікарі «Медібор», а професор пояснював та показував на практиці.

«Сьогоднішній захід, який був проведений на базі Медібор - міжнародного рівня. Було показано ряд оперативних втручань з залученням професора зі Словаччини. Це дозволило не лише спеціалістам клініки, а також спеціалістам з усієї області отримати багато нової, корисної інформації, яку можна впроваджувати у подальшу практику», - ділиться лікар-ортопед ЦМКЛ Житомира №1 Костянтин Галушко.

Отже, клініка «Медібор» пацієнтам надає медичну допомогу європейського рівня та допомагає підвищувати свій професійний рівень лікарям регіону. Лише так можна досягнути справжньої медичної експертності, а пацієнт отримає доступ до медичних послуг найвищого рівня.

«Сучасний рівень надання медичної допомоги в клініці «Медібор» дозволяє запросити кращих лікарів України або світу до нас на територію, щоб провести складні, цікаві оперативні втручання. Попередньо ми проводимо спілкування з лікарями у відеоформаті, проводимо тумор-борди, тобто розбори клінічних випадків: і онкологічних захворювань, і складних захворювань різних локалізацій», - каже медичний директор «Медібор» Тарас Буланов.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Медібор оперативне втручання  
Матеріали по темі