Новини компаній

Нагрівачі для басейнів

19 October 2021, 13:52


Мати свій басейн на дачі або у дворі приватного будинку - дуже зручно. У ньому можуть чудово проводити час діти і дорослі. Найчастішим питанням, яким задаються власники водойми, є підігрів води. Далеко не завжди є всі умови для її швидкого нагрівання природним шляхом. Високоякісний нагреватель для бассейна особливо необхідний, якщо у водоймі купаються діти. Тому особливим попитом користується техніка компанії «Aquapolis», що продає басейни і різне супутнє обладнання. Для визначення і стабілізації необхідної температури важливо віддати перевагу тому чи іншому типу оснащення, який буде підходити для наявного обсягу води і виду басейну.

Відповідно до санітарних вимог температура води у водоймі повинна бути в рамках вузького діапазону. Особливо суворі вимоги пред'являються до басейнів, де купаються діти до семи років. В умовах помірного і прохолодного клімату неможливе стабільне підтримання високої температури без використання для цього спеціального устаткування. З цієї причини в громадських басейнах обов'язково повинна застосовуватися спеціальна техніка. Електронагрівачі для водойм є компактними пристроями, що підтримують потрібний рівень температури в купальнях.

Переваги приладів, що нагрівають воду в басейнах

Широким попитом користується оснащення для дрібних басейнів з Теном. Воно володіє такими перевагами:

  • підтримує певний температурний режим протягом тривалого часу;
  • в ньому є спеціальне запобігання стрибків струму;
  • обладнання використовується в заритих і відкритих басейнах;
  • воно швидко працює;
  • нагрівач характеризується невеликими габаритами.

Рідина з басейну потрапляє всередину приладу, перед цим проходячи через фільтр. У корпусі обладнання присутні Тени, які доводять воду до необхідної температури. Застосування фільтру попереджає забруднення подібних нагрівають пристроїв.

Найпопулярніші види нагрівачів

Найбільш поширені прилади виготовляються з пластмаси або нержавіючої сталі. Якщо вода в басейні періодично піддається хлоруванню, то для таких купалень краще використовувати нагрівачі, чий корпус виконаний з міцного пластику. Для прісної води, для якої не використовується хлор, підходять обидва види нагріває оснащення.

Придбати якісне обладнання, безпечно нагріває воду в басейнах з наданням на нього сертифікатів, можна у компанії «Aquapolis». Завдяки йому купання в водоймах стане можливим в будь-який сезон року.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: нагрівач для басейна нагрівач басейн  
Матеріали по темі