Події

У селищі Житомирської області п’яний водій буса зіткнувся з легковиком: загинуло подружжя, ще двоє людей травмувалися

25 October 2021, 10:23

У селищі Брусилів Житомирської області 24 жовтня сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода: мікроавтобус Volkswagen виїхав на зустрічну смугу руху та зіткнувся з легковиком ВАЗ. Унаслідок зіткнення автомобілів загинули двоє людей та ще двоє отримали травми. За результатами освідування, водій Volkswagen перебував у нетверезому стані. Поліція розпочала досудове розслідування.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП у Житомирській області.

Дорожньо-транспортна пригода сталась близько 09:40 год.

«Попередньо, водій автомобіля Volkswagen Transporter, 26-річний житель Брусилівської громади, рухаючись вулицею селища, виїхав на смугу зустрічного руху та здійснив зіткнення з автомобілем ВАЗ 2101 під керуванням 67-річного жителя Коростишівської громади», – йдеться у повідомленні.

У результаті ДТП водій ВАЗівки та його 57-річна дружина загинули на місці події. Двоє пасажирів мікроавтобуса Volkswagen, 28-річна жителька Київської області та 40-річна киянка, отримали тілесні ушкодження та були доставлені до лікарні.

За результатами обстеження у водія Volkswagen було зафіксовано стан алкогольного сп'яніння (1,6 проміле).

Попередня правова кваліфікація події - ч.2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває з’ясування всіх обставин.

Як повідомляв Житомир.info, 18 жовтня 2021 року на вулиці Корольова в Житомирі Toyota в’їхала у паркан та опинилась на трамвайних коліях. Патрульні встановили, що водій автомобіля був нетверезий.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія Брусилів п’яний водій сп’яніння  
Матеріали по темі