Місто

​ЖК «Мистецькі ворота» - отримано сертифікат готовності об'єкту до експлуатації

25 October 2021, 11:29

ЖК «Мистецькі ворота» - черговий проект від надійного забудовника, що впевнено закріпився на ринку нерухомості. Історія успіху якого почалася 5 років тому з житлового комплексу «Полісся», «Перлини Корбутівки», «Мистецькі ворота» та на стадії будівництва житловий квартал «Grand City Dombrovskyi». За цей період компанією здано в експлуатацію та повністю реалізовано 14 секцій по 10-16 поверхів. А це означає, що більше ніж 1000 сімей стали щасливими володарями квартир у новобудові за останні 5 років.

Нерухомість в ЖК «Мистецькі ворота» - це вигідна інвестиція у ваше майбутнє. Житловий фонд комплексу «Мистецькі ворота» досить різноманітний, покупцям запропоновані квартири вільного планування площею від 45 м2 до 80 м2. В вартість квадратного метру кожної квартири забудовник включає: котел, бойлер, лічильники води та електроенергії, вхідні двері, склопакет та введення всіх необхідних комунікацій в квартиру. Перший поверх комплексу спроектований під комерційні приміщення. Тут очікується відкриття магазинів, аптек, салонів краси та інших корисних об’єктів крокової доступності. Тому для тих, хто планував розвивати свій бізнес у житловому масиві, є гарна пропозиція - комерційне приміщення площею 73 м2.

ЖК «Мистецькі ворота» - офіційно готовий до експлуатації! На сьогодні отримано сертифікат відповідності та готовності об’єкту до експлуатації. Сертифікат є кінцевою стадією документального оформлення будівництва і відправною точкою для реєстрації прав власності на нерухомість. А це означає, що вже через лічені тижні стартує заселення 180 нових квартир. А для тих, хто тільки планує стати щасливим господарем квартири, в ЖК «Мистецькі ворота» немає жодних ризиків при купівлі нерухомості.

Проєкт Мистецькі ворота натхненний тематикою мистецтва. Це простежується у всьому від оформлення фасадів до дизайнерської обробки місць загального користування, що передбачає декорування стін репродукціями картин відомих художників, таких як Вінсент ван Гог, Ян Вермер, Густав Клімт, Сальвадор Далі та інші. Що буде надихати майбутніх мешканців комплексу, сповнювати гарним настроєм та творчими емоціями, яких так бракує в бурхливому і динамічному ритмі сучасного життя. Погодьтесь, приємно коли дім починається не за дверима власної квартири, а вже перед входом в під’їзд.

Завдяки кольоровій гаммі, архітектурний вигляд новобудови «Мистецькі ворота» яскравий і виразний. Будинок зводиться за монолітно-каркасною технологією, зовнішні стіни утеплюються мінватою, тому в квартирах на протязі всього року збережеться комфортний мікроклімат при мінімальній витраті енергоресурсів.

ЖК Мистецькі ворота - привертає увагу не тільки сучасною архітектурою, яскравим фасадом і продуманими планувальними рішеннями, але і вдалим розташуванням. Комплекс розташований в розвиненому районі міста, по сусідству з культурними, розважальними та торгівельними об'єктами. Локація ЖК «Мистецькі ворота» відповідає вимогам сучасної людини та забезпечує високий рівень мобільності.

ЖК «Мистецькі ворота» – як витвір мистецтва, втілення стилю і елегантності, для творчих людей, що цінують справжню естетику.

З цінами на квартири та нежитлові приміщення можна ознайомитись в центрі продажу за адресою: вул. Київська, 104. Тел.– (097) 44 66 777.

ЖК «Мистецькі ворота» - будь у центрі подій!

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ЖК Мистецькі ворота новобудова  
Матеріали по темі