Місто

Під час реконструкції у сквері на проспекті Миру в Житомирі ​фірма з Донеччини за майже 350 тис. грн встановить дитячо-спортивний майданчик

25 October 2021, 14:34

Комунальне підприємство «Зеленбуд» Житомирської міської ради 23 жовтня уклало угоду з ТОВ «Росквіт» на придбання та встановлення дитячо-спортивного майданчика, що на проспекті Миру, 9. Вартість укладеної угоди - 342 тис. грн

Про це йдеться на ресурсі ProZorro.

За умовами договору, встановити дитячий майданчик ТОВ «Росквіт» має до 30 листопада 2021 року.

За умовами технічних характеристик, фірма-переможець має придбати та встановити дві гойдалки-балансири, пісочницю з кришечкою, карусель «Класік», гойдалку на пружині «Джип», гімнастичний комплекс «Рукохід друзів», гімнастичний комплекс «Авто-гімнаст», ігровий комплекс «Острів», турнік подвійний з драбиною та гойдалка подвійна велика.


Очікувана вартість закупівлі становила - 380 тис. грн. Участь у тендері взяло чотири учасники: ТОВ «Росквіт» з пропозицією у 341,99 тис. грн, ТОВ «Жеж-Ко» з пропозицією у 342 тис. грн, ФОП Кобилинський Анатолій Анатолійович з пропозицією у 375 тис. грн та ФОП Руденко Дмитрій Володимирович з пропозицією у 380 тис. грн.



У ТОВ «Росквіт» тендерний комітет знайшов невідповідності, зокрема у документації учасника відсутня документально підтверджена інформація про відповідність кваліфікаційним критеріям, а саме: наявність в учасника процедури закупівлі обладнання, матеріально-технічної бази та технологій.

8 жовтня поточного року замовник опублікував вимогу про усунення виявлених невідповідностей, яку було задоволено. І вже 23 жовтня було укладено угоду з ТОВ «Росквіт».

ТОВ «Росквіт» засноване в 2016 році в місті Вугледар, Донецької області. Спеціалізується фірма на виробництві спортивних товарів, статутний капітал - 1,2 млн грн. Власницею фірми є Марина Передерий, а директором фірми є її чоловік Олександр Передерий - депутат Вугледарської міської ради.

Нагадаємо, що 21 липня 2021 начальник управління капітального будівництва В’ячеслав Глазунов повідомив, що у сквері на проспекті Миру, 9 планують встановити дитячий майданчик та спортивне обладнання: депутати міської ради виділили 2,5 млн на реконструкцію скверу, а депутат облради Володимир Кропивницький спрямував 380 тис.грн на дитячий майданчик.

Який вигляд зараз має територія біля проспекту Миру, 9, дивіться у фоторепортажі від 16 вересня 2021

Як повідомляв Житомир.info, управління капітального будівництва Житомирської міської ради 13 вересня 2021 оголосило тендер на реконструкцію частини території благоустрою з влаштуванням скверу по проспекту Миру, 9. Очікувана вартість закупівлі становила 3 млн 222 тис. 849 грн. Однак тендер не відбувся, оскільки замовник відхилив усі тендерні пропозиції учасників: ТОВ «БТК Світ Будінвест», ПП «Добробуд-Плюс» та ФОП Данило Онопрійчук.

18 жовтня УКБ вдруге оголосило тендер на реконструкцію частини території благоустрою з влаштуванням скверу по проспекту Миру, 9. Пропозиції УКБ приймає до 3 листопада, аукціон запланований на 4 листопада.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: майданчик сквер проспект Миру 9  
Матеріали по темі