Новини компаній

Секційні ворота Hörmann — якість на довгі роки

26 October 2021, 15:52

Перспективний розвиток секційних воріт компанія Hörmann почала в далекі 60-ті роки. Уже тоді бренд був достатньо відомим завдяки своїй попередній розробці — поворотно-підйомним гаражним воротам. Але спочивати на лаврах на цьому сімейному підприємстві не звикли, тому втілювали в життя все нові й нові інноваційні розробки. І в результаті ім’я Hörmann стало синонімом надійності та якості, а виробничі потужності компанії відкрилися не тільки по всій Європі, але й з’явилися в Азії та Північній Америці. Загалом, зараз концерн нараховує 38 заводів, понад 100 представництв у 40 країнах, а ще в 50 державах його представляють ділові партнери.

jvWYZuWMAzEL2SG8NfgLLbWFmtrbudaF-SL45taX8GIotue6GmrOETk9B0pYV7Rmf-9sdRtAwjQwSkhGyj9XnAL40QRnZaO7QG9CANqV9Gg65o2DcNVT9igrWvsYC_KU2FxJogUK=s1600

Переваги секційних воріт

Купуючи автоматичні ворота в гараж від Hörmann, ви значно заощаджуєте корисну площу. Самі ворота та їхні елементи настільки компактні, що у порівнянні з попередніми поворотно-підйомними варіантами вони дають на 14 см ширший проїзд. До того ж перед та в самому гаражі конструкція не займає місця, оскільки при відчиненні підіймається вгору й розташовується під стелею.

Окрім цього, виробник пропонує:

  • Різноманіття готових рішень й індивідуальні проєкти.
  • Додаткові опції, як-то: електропривод, що дозволить зачиняти/відчиняти полотно, не виходячи з машини, врізну хвіртку, бокові двері, виконанні в такому ж стилі, що й ворота тощо.
  • Термоізоляційні модифікації.
  • Широкий вибір дизайнерських ідей з різних матеріалів.

Види секційних воріт за матеріалами

Компанія виробляє ворота зі сталі, масиву дерева та алюмінієвих рам.

Сталеві секційні моделі

Міцні, надійні та довговічні ворота із гофрованими секціями або касетними. Ширина гофру позначається латинськими літерами — від S (найменшого) до L (найширшого). Є і проміжні варіанти — поєднання секцій різної ширини, що додає певної декоративності.

Щодо кольорової гами, то споживачам пропонується 15 практичних відтінків, але можна також обрати щось незвичайне з палітри стандарту RAL. Окрім цього, перед покупцем вибір структурних поверхонь:

  • Duragrain з деталізованою імітацією іржі, бетону, каміння. На спеціальний матеріал наноситься візерунок (цифровий друк), а потім усе покривається стійким лаком.
  • Decograin — пластикова плівка, стійка до УФ-променів, вибирати декор можна з п’яти варіантів — метал, дерево і т. д..
  • Silkgrain — шовковиста поверхня, доступна у широкій палітрі кольорів.
  • Woodgrain — імітація зрізу деревини в різних відтінках.

e7G1fCHMMGXiWcryJfOIA_p6bBt1NPAUWHmmsh8pamLzLaoKfHraLQB3TIxu8yYnyRmvYIG7ezUp72qTpHGs0kRIScF26n1T-Ku_gm1DSlh-EKh7iz5SxtUYfTOaDkV-ISV-MfLk=s1600

Секційні ворота з деревини

Дерево ніколи не вийде з моди, завжди виглядає стильно та коштовно. Серед пропозицій бренду ви знайдете дев’ять мотивів деревини (як рівної текстури, так і брашованої), а щоб осучаснити фасад або зробити ворота в однаковій кольоровій гамі з будинком, споживач може обрати один з восьми різноколірних лаків.

Алюмінієві ворота

Власне, з алюмінію у них тільки рами, а між ними засклені рами. Вони виглядають ефектно й забезпечують краще проникнення світла. Зазвичай такі конструкції ставлять у громадських місцях, але й для приватних садиб є оригінальні пропозиції.

22DA22I_07g7WSL46AeLBfZbUpiHphs6ypCZE4e6u9b3X-sFDpk9wLDclHpYCicTXPE5aw9jqRMmVAQ0ECLYwt1Z531e20t3qrazp1tGyVAsVcj9DlgiI-jyhVXpzzgVAYBdRJ37=s1600

Загалом, що б ви не вибрали, можете бути певні, що офіційний представник виробника:

  • Проведе монтаж на високому рівні.
  • За необхідності демонтує старі конструкції та утилізує їх згідно з екологічними вимогами.
  • Забезпечить обслуговування та вчасний ремонт у разі потреби.
Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ворота секційні ворота Hörmann  
Матеріали по темі