Місто

​У Житомирі оголосили тендер у майже 14,5 млн грн на ремонт центральної алеї Польського бульвару

28 October 2021, 11:15

Управління капітального будівництва Житомирської міської ради оголосило тендер на ремонт території благоустрою центральної алеї бульвару Польського в Житомирі. Очікувана вартість закупівлі - 14,4 млн грн.

Про це йдеться в закупівлі, опублікованій 27 жовтня на ресурсі ProZorro.

За умовами тендерної документації, роботи з ремонту території благоустрою центральної алеї бульвару Польського мають бути виконані до 1 вересня 2022 року.

У технічному завданні вказано, що підрядник має провести демонтажні роботи, улаштувати плитку, звалити з кореня дерева м’яких порід, провести роботи з зовнішнього освітлення, водопостачання, монтажні роботи системи відеонагляду, укладання сходів. Також переможець торгів має озеленити територію та провести благоустрій: встановити велопарковку, урни, лавки, висадити кущі, дерева та інше.

В коментарі Житомир.info начальник управління капітального будівництва В’ячеслав Глазунов пояснив, за які кошти відбуватиметься ремонт.

«Ми плануємо отримати субвенцію з області і залучити місцеві кошти. Яке співвідношення фінансування буде - ми ще не знаємо. Будемо розуміти, коли область прийме бюджет. Депутат облради Валерій Онопрієнко спрямував 500 тис. грн на ПКД в цьому році і ще планує спрямувати якісь кошти на наступний рік на реалізацію цього проєкту», - розповів начальник УКБ.

Управління капітального будівництва приймає пропозиції до 12 листопада, аукціон запланований на 15 листопада.

Зазначимо, що за виконання проєктних робіт з ремонту території благоустрою центральної алеї бульвару Польського в Житомирі УКБ заплатило ТОВ «Архітектура Плюс Дизайн» 448,2 тис. грн.

Фото ескізного проєкту реконструкції Польського бульвару у червні 2021 публікував депутат Житомирської облради Валерій Онопрієнко в групі мікрорайону Малікова.



Нагадаємо, 28 квітня 2021 на сайті Житомирської міської ради оприлюднили проєкт рішення про перерозподіл видатків: на капітальний ремонт з організації благоустрою території бульвару Польського мали спрямувати майже 1 млн грн.

Як повідомляв Житомир.info, восени 2019 року управління капітального будівництва визначило переможця тендеру на капітальний ремонт з організацією благоустрою території бульвару Польського в Житомирі: перемогло ТОВ «Перспектива Місто Буд» з пропозицією 4 млн 353 тис. 284 грн. За ці гроші планували: видалити дерева, замінити освітлення, прокласти зовнішній водопровід, облаштувати сходи, нове дорожнє покриття, встановити 20 лавок, урни для сміття, стіл для надвірного тенісу, 2 столи для шахів, 8 велопарковок, зробити тіньовий навіс. Також передбачалося облаштування газонів та висадка понад 300 кущів та квітів.

Депутатом Житомирської міської ради від мікрорайону Маликова, де знаходиться бульвар Польський, вже вдруге стала Тетяна Онопрієнко: в 2015 році вона обиралася від ВО «Батьківщина», в 2020 році – від партії «Пропозиція». Її чоловік - Валерій Онопрієнко був депутатом Житомирської міської ради у 2010-2015 рр., обирався від Партії регіонів, а в 2020 році обраний депутатом обласної ради від партії «Пропозиція».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Маликова Польський бульвар реконструкція тендер УКБ  
Матеріали по темі