Місто

​У Житомирі оголосили тендер на реконструкцію скверу на Мальованці: очікувана вартість - майже 2 млн грн

1 November 2021, 12:53

Управління капітального будівництва Житомирської міської ради оголосило тендер на реконструкцію частини території благоустрою з організацією скверу на перехресті вулиць Троянівська та Радивилівська. Очікувана вартість закупівлі - 1 млн 963 тис. 993 грн.

Про це йдеться в закупівлі, опублікованій 28 жовтня на ресурсі ProZorro.

За умовами тендерної документації, роботи з реконструкції благоустрою з організацією скверу мають бути виконані до 1 червня 2022 року.

У технічному завданні вказано, що підрядник має провести підготовчі та земляні роботи, провести роботи з зовнішнього освітлення, монтажні роботи системи відеонагляду. Також переможець торгів має озеленити територію, висадивши кущі, та провести благоустрій: улаштувати плитку та бордюри, установити урни, лавки та інше.

Управління капітального будівництва приймає пропозиції до 12 листопада, аукціон запланований на 15 листопада.

Зазначимо, що за виконання проєктних робіт з реконструкції частини території благоустрою з організацією скверу на перехресті вулиць Троянівська та Радивилівська, УКБ заплатило ТОВ «Архітектура Плюс Дизайн» 49,96 тис. грн.

Нагадаємо, 17 червня 2021 року на сесії Житомирської міської ради ухвалили рішення виділити кошти на капітальний ремонт благоустрою території з організацією скверу на перехресті вулиць Троянівська та Радивилівська (в т.ч. виготовлення ПКД) – 2 млн грн.

Як повідомляв Житомир.info, 2 серпня 2021 року секретар міської ради Віктор Клімінській надав інформацію про спрямування депутатських коштів: зокрема на окрузі №1 депутати вирішили спрямувати кошти на два сквери, по 2 млн грн на кожен. Сквери облаштують на розі вулиць Троянівська та Радивилівська і на майдані Короленка (перехрестя вулиць Перемоги - Короленка).

Який вигляд має житомирський Мальованський сквер на розі вулиць Троянівська та Радивилівська, на який у 2019 виділили 1 млн грн, а в 2021 - ще 2 млн грн, дивіться у фоторепортажі від 3 серпня 2021.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Мальованка сквер тендер УКБ  
Матеріали по темі