Події

У Житомирі суд оштрафував жінку, яка посеред ночі загубила дитину в розважальному комплексі

2 November 2021, 14:58

У Житомирі судили жінку за неналежне виконання батьківських обов’язків: мати вночі перебувала у місцевому розважальному закладі та загубила свого малолітнього сина. За недогляд жінку оштрафували на 850 гривень.

Постанову щодо вказаного адміністративного правопорушення Житомирський районний суд виніс 27 жовтня 2021 року. В Єдиному реєстрі судових рішень постанову оприлюднили 1 листопада.

Сам інцидент трапився 19 вересня цього року. Жінка, перебуваючи о пів на другу ночі в розважальному комплексі «Хвиля», «загубила свого малолітнього сина (2009 року народження), який був знайдений в безпорадному стані у дворі будинку» за іншою адресою.

Скріншот з постанови Житомирського районного суду від 27.10.2021

На судове засідання жінка не з`явилася, тож справу розглядали без її участі.

«Факт вчинення адміністративного правопорушення ОСОБА_1 доводиться протоколом про адміністративне правопорушення, рапортом поліцейського», – йдеться у матеріалах суду.

Тож суд постановив: «ОСОБА_1 визнати винною у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 184 КУпАП, та піддати адміністративному стягненню у виді штрафу в розмірі 50 (п`ятдесяти) неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 850 (вісімсот п`ятдесят) гривень».

Також на користь держави з жінки стягнути судовий збір в сумі 454 гривні.

Як повідомляв Житомир.info, 6 вересня 2021 року в Житомирі кондукторка і патрульні допомогли повернутися додому хлопчику, якого мама загубила у тролейбусі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дитина мати суд батьківський обов’язок постанова штраф  
Матеріали по темі