Події

​У Новограді-Волинському хлопець, якого тричі за літо ловили п’яним за кермом, отримав 15 діб арешту і 10 років буде без водійських прав

3 November 2021, 13:50

У Новограді-Волинському суд на 10 років позбавив молодика права керувати транспортними засобами через нетверезе водіння.

Про це 3 листопада повідомила пресслужба ГУНП в Житомирській області.

«Жителя м. Новограда-Волинського судом визнано винним у водінні автомобіля у стані сп’яніння та покарано адміністративним арештом і забороною керувати транспортними засобами упродовж 10 наступних років. Поліцейські тричі упродовж літа фіксували нетверезе перебування 20-річного молодика за кермом», - йдеться у повідомленні.

У серпні працівники сектору реагування, патрулюючи вулиці міста, помітили автомобіль «Opel», водій якого порушив Правила дорожнього руху. Відтак правоохоронці зупинили транспортний засіб для з’ясування всіх обставин.

За кермом перебував 20-річний молодик з явними зовнішніми ознаками алкогольного сп’яніння. Хлопцеві запропонували пройти відповідне тестування, проте він відмовився. Також з’ясувалось, що цього ж водія поліцейські зупиняли за правопорушення у червні та липні і тоді він теж перебував у нетверезому стані.

«Відтак відносно керманича правоохоронці оформили адміністративні матеріали за ч. 3 ст. 130 (Керування транспортними засобами у стані сп’яніння…), ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів…) та ст. 121 (Порушення водієм правил керування транспортним засобом…)», - повідомили в поліції.

Днями суд, розглянувши вказані матеріали, ухвалив рішення про визнання молодика винним та визначив покарання у вигляді 15 діб адміністративного арешту з позбавленням права керувати транспортними засобами упродовж 10 наступних років.

Наразі хлопець перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Як повідомляв Житомир.info, у жовтні 2021 у Новограді-Волинському поліція втретє склала протокол на 19-річного молодика, який не має водійського посвідчення і їздить за кермом напідпитку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: п'яний водій алкоголь сп'яніння арешт позбавлення прав ПДР суд  
Матеріали по темі