Влада

Три підприємства в Житомирській області отримають понад 206 тисяч гривень відшкодування з бюджету

3 November 2021, 14:41

В обласній раді відбулось засідання конкурсної комісії з відбору бізнес-проєктів на часткове відшкодування з обласного бюджету вартості придбаних основних засобів суб'єктам малого та середнього підприємництва.

Про це повідомляють на сайті Житомирської обласної ради.

«Надання коштів обласного бюджету спрямовуються суб’єктам малого та середнього підприємництва для виплати часткового відшкодування вартості придбаних основних засобів в рамках заходів Програми економічного і соціального розвитку Житомирської області на 2021 рік. Відшкодування надається з метою створення сприятливих умов для розвитку середнього та малого підприємництва, стимулювання їх інвестиційної та інноваційної активності, сприяння зайнятості населення. Презентували свої проєкти підприємство «Граніт», фермерське господарство «Перець» та підприємство «Євроголд Індастріз лтд», - йдеться у повідомленні.

Право на одержання відшкодування мають суб’єкти підприємництва, які зареєстровані на території Житомирської області, не мають заборгованості перед державним і місцевими бюджетами зі сплати податків, зборів та інших обов’язкових платежів.

Основні критерії конкурсу бізнес-проєктів для надання відшкодування:

- кількість додаткових робочих місць, які створено або планується створити,

- інноваційність проєкту,

- вплив результатів реалізації проекту на збільшення обсягів виробництва,

- рівень заробітної плати.

«Присутні заслухали інформацію про конкурс та критерії оцінок від Наталії Арендарчук – директора департаменту агропромислового розвитку та економічної політики облдержадміністрації. Члени комісії заслухали керівників підприємств, оцінили бізнес-проєкти та прийняли рішення щодо відшкодування з обласного бюджету вартості придбаних основних засобів для усіх трьох підприємств.

В цілому підприємства отримають відшкодування на загальну суму 206 818 тис грн», - повідомляють на сайті.

Як повідомляв Житомир.info, у 2018 році два підприємства, які працюють у м. Житомир та м. Новоград-Волинський, отримали відшкодування з обласного бюджету у сумі близько 354 тис. грн на модернізацію технологічних процесів та розширення виробництва.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: підприємства відшкодування комісія бюджет  
Матеріали по темі