Здоров'я

​Житомирська фармацевтична фабрика розробила нові рецептури антисептиків з травами шавлії та календули

8 November 2021, 09:34

Житомирська фармацевтична фабрика «Vishpha» входить до десятки лідерів серед українських виробників лікарських препаратів.

На фабриці виробляють ліки з натуральної рослинної сировини, застосовуючи інноваційні технології та сучасні методи виробництва.

В період гострої потреби антисептичних засобів особистого використання фармацевти «Vishpha», розробили нові рецептури антисептиків з травами шавлії та календули.

«Житомирські фармацевтичній фабриці понад 70 років. На даний час на нашому підприємстві працює більше ніж 350 людей. Наше виробництво спеціалізується на виготовленні препаратів антисептичної дії, які під час пандемії COVID-19 необхідні для захисту здоров'я населення нашої країни», - розповідає начальник департаменту з виробництва Роланд Гагнідзе.

Засоби антисептичної дії «Vishpha» турбуються не лише про здоров'я, а й про шкіру рук.

«Нашим підприємством було створено ряд засобів, які за своїм складом та вмістом діючих речових відповідають всім рекомендаціями ВООЗ й містять рослинні компоненти такі, як шавлія, календула. Вони посилюють промікробну дію, окрім того, міститься гліцерин, який пом'якшує шкіру рук», - каже начальниця відділу якості Юлія Савельєва.

Під час виготовлення продукції дотримуються усі технологічні процеси, вимоги безпеки та стандарти якості. Кожна партія проходить лабораторний аналіз та отримує сертифікат якості.

Товари Житомирської фармацевтичної фабрики «Vishpha» експортують до країн СНД.

«Наше виробництво відповідає міжнародним стандартам щодо виробництва та якості фармацевтичної продукції. Ми постачаємо продукцію не тільки на ринок України, а також на ринки ближнього та дальнього зарубіжжя», - додає начальник департаменту з виробництва Роланд Гагнідзе.

Лікарські препарати фабрики «Vishpha» можна придбати в аптечних мережах.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Vishpha антисептик фармфабрика  
Матеріали по темі